ZdorovGuru.com

Burnet-kamenika - ljekovita svojstva

Video: Burnet Ayurveda ljekovitih svojstava

Burnet-kamenika - ljekovita svojstva

Nakon čitanje ovaj članak, vi ćete naučiti što su korisna svojstva bedrentsa kamenika, kao i dobiti znati kako primijeniti Burnet korištenje svojih ljekovitih svojstava. Također vam predstaviti ono što može biti kontraindikacija za uporabu bedrentsa kamenika.Ova biljka pripada obitelji Umbelliferae. Bedrenets visine može biti i do 50 cm. Biljka ima male cvijeće lijepe bijele boje, koji su raspoređeni u obliku kišobrana. bedrentsa Cvatnja počinje sredinom ljeta se pumpa u sredini jeseni. Burnet raste pod kojim uvjetima, ali voli svjetlo.


Bedrenets korištenje kamenika

Gdje je primjenjivo Burnet kamenika? Čajeva i tinktura se koriste u narodnoj medicini za liječenje bubrežnih kamenaca, bubrega i mokraćnog mjehura. Infuzije i decoctions bedrentsa pomažu kod kašlja, njihovu uporabu kao protu-upalni iskašljavanje, diaphoretic analgetik sredstvo.Sok bedrentsa koristi kao sedative i živčanih poremećaja.


Burnet kamenika-korisne medicinski svojstva

Koji su terapijski i blagotvorno svojstva Burnet kamenika? Za pripremu lijeka iz bedrentsa je podzemni korijenje. Proizvodimo ih bere u jesen ili u rano proljeće. Bedrentsa sadrži saponine, tanine, katran, smole pimpinellin gorke tvari koja nije topljiva u vodi. Bedrenets koriste kao esencije. Mladi listovi se dodaju u salate i koristiti kao začin u umacima. Infuzija korijen bedrentsa propisan za bolesti dišnog sustava, gastritis, nadutost, poremećaji probave, bolesti bubrega, urolitijazu, zatvor, hripavac, edema stajaćica prirode. Kako povećati učinak 15 kapi tinkture bedrentsa dodan u čašu lipe čaja.


Burnet kamenika-contra

Koje su kontraindikacije za primanje Burnet kamenika? Uzmite lijekove s bedrentsa potrebno, slijedeći upute, ne prelazi dozu prijem. Predoziranje može razviti foto dermatitis ili kontaktni dermatitis.Burnet-kamenika foto:

Video: Kako Pimpinella Saxifraga (. Latinski Pimpinella saxifraga)

Ljekovita svojstva bilja i narodnih lijekova LiječenjeLjekovita svojstva bilja i narodnih lijekova Liječenje
Dijelite na društvenim mrežama:
Povezan

ZdorovGuru.com
Liječenje bolesti Lijekovi i lijekovi Ethnoscience Zdravlje i ljepota Miscelanea