ZdorovGuru.com

Grah-nekretnine


Publikacija će biti rečeno o graha. Vi ćete naučiti o svojim ljekovitim svojstvima i koristi se u narodnoj medicini. Upoznati s kontraindikacijama u primjeni poznatih biljaka.

Što je grah? Godišnja biljka. Biljka matičnih ravna, jaka grananja, koja ne prelazi 1 m visine. Listovi su alternativni grah nalaze se na dugim peteljkama. Cvjetovi su ružičasti, ljubičasti, bijele boje. Plodovi grah - grah.

Kada su grah cvjetovi? Cvate od srpnja do kolovoza. Kad su plodovi dozrijevaju? Oni sazrijevaju od kolovoza do rujna.

Grah korisna ljekovita svojstva

Video: Kuhnovlog salata s grahom i kiselim krastavcima

Što korisna ljekovita svojstva biljaka imaju? Bean proteini lako se probavljaju u tijelu. Biljka ima fosfor, kalij, cink i magnezij. Grah pogoni i čisti urin. Biljka upotrijebiti kod bolesti bubrega i jetre.Grah može zaustaviti stvaranje kamenca. Ona je sposobna u tijelu u donjem šećera u krvi, koristi se za tuberkulozu.

Video: Grah na turetski.Kak kuharica fasol.Kuru fasulye.

gotovo Grah sadrži sve minerale i hranjive tvari apsorbiraju lako. Zbog sadržaja sumpora, grah preporučuje za bolesti kože, crijevnih infekcija, reumatizam, u bolesti bronha. Željezo je dostupno u pripravak doprinosi svim stanicama dotoka kisika, formiranje crvenih krvnih stanica. Ova biljka je u stanju povećati ljudskog otpornost organizma na infekcije. Grah je čišćenje svojstva.

Grah koristi u narodnoj medicini

Kako koristiti postrojenja za tretman? Juhe od mahuna se koristi kao diuretik kod otkazivanja edem. Grah se koriste za bolesti bubrega i mokraćnog sustava u narodnoj medicini, hipertenzija, dijabetes, reumatizma. Čaj od mahuna pomoć s gihta i polyneuritis.

Grah sadrži minerale koje utječu i na pluća, jetre i bubrega. grah sok piti s pankreatitis. Provjerite brašno od sjemena, koje se slili na opekline, rane, čireve, rak.

Redovito grah s gastritisom (smanjuje kiselost). Grah se koriste u povrede srca i ateroskleroze, jer sadrži mnogo kalija graha. Normalizira grah ugljikohidrata u ljudskom tijelu zbog sadržaja cinka.

Grah kontraindikacije

Ima li kakvih kontraindikacija prilikom korištenja grah? Grah hrana kontraindiciran kod starijih ljudi, jer sadrži purine.

Grah foto:

Ljekovita svojstva bilja i narodnih lijekova LiječenjeLjekovita svojstva bilja i narodnih lijekova LiječenjeLjekovita svojstva bilja i narodnih lijekova Liječenje

Dijelite na društvenim mrežama:
Povezan

ZdorovGuru.com
Liječenje bolesti Lijekovi i lijekovi Ethnoscience Zdravlje i ljepota Miscelanea