ZdorovGuru.com

Bloodroot bijelo - ljekovita svojstva

Video: Bijela cinquefoil korijen kupiti Phyto-apoteku. Doziranje, liječenje i ocjene.

Razgovarat ćemo o tome što bijela bloodroot, što korisno ljekovita svojstva ima, i da li prijavu za kontraindikacija. I samo pogledajte kako biljka može se koristiti u tradicionalnoj medicini.

Što je bloodroot bijelo? Zeljasta trajnica, rijetkost. Visina biljke je 30 cm. Cvjetovi su bijele, 5 latice se sastoji od promjera 3 cm, kao što su cvijeće jagode. Kada biljka cvjeta? Bloodroot cvjeta krajem travnja - svibnja.

Potentilla listovi sastoje se od 5 zelenih kopljast lišća, zrakast-kompleksa. Rhizoma biljke debeli i dugi, u dužini od 50 cm, crne i smeđe gornjem i presjeka svjetla.

Bijela bloodroot korisna ljekovita svojstva

Koje su ljekovita svojstva ove biljke imaju? Potentilla korisna svojstva zbog svog kemijskog sastava: Potentilla gomoljasto sadrži indoide, škrob, fenol karboksilne kiseline, saponini, tanini, kvercetin. Antenske dijelovi nalaze saponine, indoide, rutin, fenola ugljične kiseline, do 6% tanina.Lišće biljaka imaju phenolcarboxylic kiseline i njihove derivate, elaginska, kumarinovaya- flavonoida u hidrolizata - kempferol, kvercetin, cyanidin.

Bloodroot bijela koristi u narodnoj medicini

Kao što se biljka u narodnoj medicini? Za tretiranje hipertiroidsmatično koristi korijen cinquefoil bijelo.

Primijenjena bloodroot bijele bolesti jetre. Dodatne indikacije za uporabu bloodroot bijele su reumatizam i giht. Dijareja, gastrointestinalni kolika kao hemostaze i opor esencije koristi. Nadalje, korištenje bloodroot bijelo preporučuje za sprečavanje ili liječenje jetre, kardiovaskularni sustav i gastrointestinalnih čireva te kao zacjeljivanje rana i antiseptik. Uvarak od korijena biljke se koriste u reumatizam, žutica, gihta, dizenterije.

U narodnoj medicini se preporučuje za maternica prolaps piti esencije Potentilla bijelo.

Dokazano je da bijeli bloodroot smanjuje kolesterol, uklanja zračenje rješava fibroids, normalizira mjesečni ciklus, cista.

Bloodroot bijele kontraindikacije

Koje su kontraindikacije za korištenje biljaka?

osim teške hipotenzije, kontraindikacije za korištenje bijelog cinquefoil ne.

Bloodroot bijelu fotografiju:

Ljekovita svojstva bilja i narodnih lijekova LiječenjeLjekovita svojstva bilja i narodnih lijekova LiječenjeLjekovita svojstva bilja i narodnih lijekova Liječenje

Video: galangal zahtjev, ljekovita svojstva biljnih galangal na-lechenie.rf


Dijelite na društvenim mrežama:
Povezan

ZdorovGuru.com
Liječenje bolesti Lijekovi i lijekovi Ethnoscience Zdravlje i ljepota Miscelanea