ZdorovGuru.com

Ziflan

kontraindikacije

nuspojaveMjere opreza

uvjeti skladištenja

Dodatak prehrani Ziflan

Ziflan - biološki aktivna aditiva (BAA), osnovan na prirodni biljna smanjenje i sprečavanje stvaranja žučnih kamenaca i njegove kanala i također poboljšava funkcionalno stanje jetre.

Sastav i oblik oslobađanja Ziflana

Aktivna tvar predstavljena Ziflana visoko koncentriranog vodenog ekstrakta suhog pjeskovitu smilje. Dostupni dodaci u obliku kapsule od 190 mg, pri čemu paket sadrži 12, 30 ili 90 komada.

farmakološki učinci

Kao što je navedeno u uputama za Ziflanu, droge, posjedovanje grčeva i tonik svojstva, ima blagotvoran učinak na jetru i bilijarnog sustava. Aktivno aditiv u stanju zaustaviti grčenje žuči i sfinktera u Oddi, osigurati brzu drenažu žuči od metaboličkih produkata i toksina. Primjena Ziflana, recenzije, učinkovit u antibiotske terapije, liječenje posljedica korištenja loše kvalitete hrane i zlouporabe alkohola, kao i primanje hepatotoksične droge.

Djelovanje Ziflana temelju instrukcije temelju stimulaciju stanica jetre u formiranju žuči s normalnom pripravak koji sadrži veliku količinu žučnih kiselina, kolesterol sintetizirani koristeći (kemijski prekursor). Ovaj proces dovodi do smanjenja koncentracije kolesterola u krvi i omjera ravnoteže visoke i niske gustoće lipoproteina, što je vrlo važno u liječenju i prevenciji ateroskleroza. Ziflan smanjuje viskoznost i žuči smanjiti vjerojatnost nastajanja žučnih kamenaca, a kad su imati malu veličinu (manje od 2 cm) - stvaranje povoljnih uvjeta za cijepanje kamena. Prema mišljenju Ziflane, često se koristi u liječenju, čiji je cilj očistiti jetru i raspuštanje žučnih kamenaca.

indikacije

Prema uputama, Ziflan indiciran za upotrebu sa:

  • poremećaji funkcije jetre;
  • Bilijarna diskinezija;
  • Formiranje kamenaca u kanala i žučnog mjehura (početna faza), te također za prevenciju tog procesa.

Prema mišljenju Ziflane bolesnika s uklanjanjem žučni mjehur, lijek pomaže u manifestacijama sindroma postcholecystectomy - tuga i bol u hipohondrija regiji, osjećaj gorčine u ustima, stvaranje kamenaca u žučnih vodova. Budući da ekstrakt smilja sadrži smole kiseline, dodatke prehrani također primjenjuje kada giardijaza (Za kombinirano liječenje), pružanje antiparazitno djelovanje.

Doziranje i primjena

Prema Ziflana upute isporučene s lijekom, u kolelitijaza - formiranje pijeska i sitnog kamenja - to se uzima oralno, 1 kapsula 3 puta dnevno uz obroke za mjesec dana. Nakon tijekom liječenja raskid za 10-15 dana, tada se drži na sljedeći način Ziflana na istu dozu i trajanje od 30 dana. Po potrebno je završetak drugog naravno provesti ultrazvuk, u slučaju pozitivnog rezultata liječenja i postupno smanjiti kamenje, terapija se nastavlja do potpunog raspada kamenja. Nakon prva dva načina intervalima između uzastopnih 30 dana tehnikama porastao za 1 mjesec, a ponekad i liječenje može trajati i do 2 godine. Kada potpuno otapanje kamenaca preporuča preventivno prijem Ziflana mjesec tečajeve 2 puta godišnje.Dobije Ziflana otpuštanje - kapsulu

Tijekom liječenja antibioticima ili drugim lijekovima koji imaju štetan učinak na jetru, lijek se uzima 2 puta dnevno po 1 kapsulu za 7-10 dana. U isto doza koja se koristi u sindrom Ziflan postcholecystectomy, Tečaj traje 15 dana, a zatim dva tjedna pauze i ponoviti tečaj u 15 dana.

kontraindikacije Ziflana

Ziflan je kontraindiciran u:

  • Netolerancije ekstrakt smilje;
  • Trudnoća i dojenje (zbog nedostatka sigurnosti podataka korištenjem Ziflana tih razdoblja);
  • Povišeni krvni tlak.

Također, lijek se ne može koristiti kod pacijenata koji boluju od opstruktivne žutica bilo je prije bio bolestan s ovom bolešću.

Nuspojave Ziflana

Prema odgovorima bolesnika, primjena Ziflana u rijetkim slučajevima može uzrokovati alergičan manifestacije kao što su crvenilo, svrbež, osip, urtikarija.

Mjere opreza

Budući da lijek nije lijek, prije primjene preporučljivo je konzultirati se sa svojim liječnikom. Komponente Helichrysum bilje posjeduju svojstva akumuliraju u tijelu, stoga Ziflan ne bi trebala trajati više od tri mjeseca bez prekida.

uvjeti skladištenja

Ziflan pohranjeni na tamnom mjestu, pri temperaturi ispod 25 ° C

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan

ZdorovGuru.com
Liječenje bolesti Lijekovi i lijekovi Ethnoscience Zdravlje i ljepota Miscelanea