ZdorovGuru.com

ZinaksinDodatak prehrani kapsule Zinaksin

Zinaksin - dijetetski dodatak biljnog porijekla, koji se koristi za ublažavanje boli kod osteoartritisa i liječenje bolesti zglobova. Je proizveden u obliku kapsula Zinaksin s omega-3 i Zinaksin s glukozamina.

Farmakološko djelovanje Zinaksina

U skladu s uputom na Zinaksinu s omega-3 su aktivne komponente u pripravku se priprema višestruko nezasićenih masnih kiselina omega-3, ekstraktom đumbira, galangal ekstrakta kineskog, octene kiseline monoglicerida. Pomoćne tvari koje ulaze u sastav kapsula su glicerol monostearat, glicerol, bezvodni koloidni silicijev dioksid. Formulacija ljuska se sastoji od želatine, glicerina, sorbitola ne kristalizira, bakar klorofila kompleksa, titan dioksid.

Aktivne aktivne komponente u pripravku s Zinaksina glukozamina su ekstrakt đumbir i glukozamin sulfata. Pomoćne tvari koje ulaze u sastav pripravka, su rafinirano ulje palminih koštica, trigliceridi, pčelinji vosak, silicijev dioksid, istaloži. Ljuska kapsule sastoji od želatine, glicerina, sorbitola 70%, željezni crveni oksid i crne boje, pročišćena voda.

Dodatak prehrani u skladu s uputama Zinaksinu s omega-3, anti-upalni učinak, zbog čega je smanjenje intenziteta boli i oporavka skladne pokretljivosti.

Zinaksin glukozamin je Chondroprotectors koji potiče zacjeljivanje zglobova.

U pregledu Zinaksine je izvijestio da je lijek učinkovito sprječava razvoj osteoartritisa.

indikacije Zinaksina

Upute za Zinaksinu s omega-3 pokazuju da je lijek biološki aktivan dodatak hrani i primjenjuje se u složenom terapiju osteoartritis, koji je u pratnji ukočenost i bol u zglobovima.

Zinaksin glukozamin označena kao biološki aktivni dodatak hrani za bolesti zglobova i kičme, glavobolje, s dispepsija, nadutosti.

U pregledu Zinaksine Također je istaknuo da je lijek učinkovit u liječenju određenih ginekoloških poremećaja, kao što su endometrioza, salpingitis, predmenstrualnog sindroma.

Doziranje i primjena

Zinaksin s omega-3 i Zinaksin glukozamina treba uzeti 1 kapsulu 1-2 puta dnevno s malo vode. Naravno trajanje uporaba aditiva imenuje se liječnik individualno za svakog pacijenta.

U prva 2 mjeseca recepcije Zinaksina preporuča se pridržavanje doza od 2 kapsule dnevno (ujutro i navečer), zatim prenese na pacijenta održavanu dozu od 1 kapsula na dan.Kapsule s glukozamin Zinksin

Nuspojave Zinaksina

Povratna informacija za Zinaksinu postoje izvješća da je lijek uzrokuje nuspojave na tijelu, ali to se događa vrlo rijetko.

Pojedinačno se mogu pojaviti alergičan Reakcija, bol u gastrointestinalnom traktu, mučnina i povraćanje, bolesti s dijarejom.

Ukoliko su nuspojave nisu prošli u roku od 14 dana, obratite se svom liječniku da se prilagodi tretman.

kontraindikacije Zinaksina

Zinaksin svih oblika objavljivanja ne primjenjuje na djecu mlađu od 12 godina, a osobe s preosjetljivošću na droge, kao i žena tijekom trudnoće i dojenja.

predozirati

U pregledu Zinaksine prijavljenih slučajeva predoziranja drogom ne.

dodatne informacije

Zinaksin preporučuje se primjena u bolesnika s istodobnim dijabetes, gluten netolerancije i nedostatak laktaze.

Nemojte prekoračiti preporučenu dnevnu dozu dodatak prehrani.

Imajte Zinaksin bi trebao biti u tamno, hladno i izvan dohvata djece. Rok trajanja - 24 mjeseci.

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan

ZdorovGuru.com
Liječenje bolesti Lijekovi i lijekovi Ethnoscience Zdravlje i ljepota Miscelanea