ZdorovGuru.com

Zinerit

Video: Zinerit

trudnoća

analogaMjere opreza

Cijene u online ljekarni:

od 591 rubalja.

Video: Proračun Zener $ 2, sa svojim vlastitim rukama.

Video: Natjecanje iz Zinerit®

Zener - lijek za akne i acne

Zener - lijek namijenjen za vanjsku uporabu. Ima komedonoliticheskim, antimikrobno i protuupalno djelovanje. Komponenta eritromicin priprema uklanja mikroorganizme koji uzrokuju akne, cink ima adstrigentno djelovanje, čime se smanjuje proizvodnju sebuma.

Komunikacija između sastojaka preparata doprinosi boljem prodiranju u kožu aktivni sastojci tvari.

zineritom ispuštenog

Prema povratnim informacijama Zener ima povoljan paket. Sastoji se od dvije bočice: jedan sadrži aktivnu tvar u obliku praška u drugoj otopini. Osim toga, paket ima aplikator.

U zineritom upute pokazala da lijek treba čuvati na temperaturi do 25 stupnjeva Celzija. Rok trajanja je tri godine. Jednom otopi, može se pohraniti na 5 tjedana (temperatura 15 do 25 stupnjeva C) dobije se.

Indikacije za upotrebu

Prema Zinerit upute namijenjene za liječenje akni. Prije upotrebe to znači, da je potrebno da se izlije tekućine iz bočice u kivetu koja sadrži prašak. Nadalje, lijek se mora prodrmali dok se prašak ne otopi.

Nakon toga ampula otopine da se naginje i uz pomoć aplikatora Zinerit primijeniti na pogođenim područjima. Znači nužno primijeniti 2 puta dnevno. Stupanj pritiskom na bočicu treba biti minimalan, u kojem slučaju osoba ne ide dalje od predloženih standarda u 0,5 ml po sjednici. Prema mišljenja Zinerit ne ostavlja tragove na koži nakon sušenja. Trajanje tečaja - 10-12 tjedna. U nekim slučajevima zamjetljiv učinak javlja u roku od nekoliko tjedana nakon početka liječenja akni.

kontraindikacije

Zener akne se ne preporučuje u sljedećim slučajevima:

  • Kada osoba postoji povećana osjetljivost na eritromicin ili druge antibiotike (makrolidi).
  • Kada pacijent ima osjetljivost na drugim komponentama formulacije.

Lijek pušten iz ljekarne bez pružanja recept. Stručnjaci savjetuju da se izbjegne kontakt s mješavinom za oči, nos, usta, jer postoji opasnost od opeklina. Zineritom izbjeći pada u ruke djece.

nuspojave

Prema mišljenja Zinerit gotovo ne uzrokuje nuspojave ako slijedite upute za uporabu. Ova informacija se objašnjava činjenicom da marihuana ima nizak kapacitet apsorpcije, pa je označena samo lokalne nuspojave. To može biti peckanje, nadraženost, suhoća kože na mjestima gdje je šteta Zener. Uglavnom, sve nuspojave su blage i osoba ih ne osjećamo.

trudnoća

Zener akni mogu se koristiti tijekom trudnoće samo u slučajevima kada je žena bez kontraindikacija. Prije uporabe droge trebali konzultirati liječnika koji će propisati režim doziranja. Ove mjere opreza odnose se i na dojenje. Predoziranje zbog prirode apsorpcije je malo vjerojatno.Postojeće komponente zineritom - eritromicin i cink

analoga

Do zineritom analozi uključuju sljedeće lijekove: Skineron, Klenzit andapalen, Baziron, retinoična mast. Prije upotrebe ovih lijekova potrebno je pažljivo pročitati upute, čime branje gore najbolju opciju za vašu kožu.

Ona također pruža analoga zineritom pripreme putovnicu + cink eritromicin. Ona sadrži u svom sastavu sličnih tvari te posjeduje iste farmakološka svojstva.

Mjere opreza

  • Osim toga zineritom, recenzije koje se mogu naći na specijaliziranim stranicama, to je da ne ostavlja talog nakon nanošenja.
  • Zener u kombinaciji s ukrasnim kozmetike.
  • Po kontra lijeka može se pripisati činjenici da je pripremljena smjesa može se pohraniti ukupno pet tjedana, iako je tijek tretmana je 10 do 12 tjedana. U tom slučaju potrebno je zabilježiti dan, kada je lijek počeo da se koristi.
  • Do kontra zineritom uključuju dovoljno brzo kožu zarazna. Nakon nekog vremena postaje manje osjetljiv na lijek. Stoga zineritom treba koristiti povremeno. Ako je osoba bila zarazna, potrebno je promijeniti lijek za akne. Na primjer, koriste analogiju zineritom: Baziron ili Skinoren.
  • Postoji mogućnost kombiniranja nekoliko lijekova. Kao što praksa pokazuje, da je bolje da to ne učini, ili prije nanošenja da se savjetuje sa stručnjakom. Ako Zener ne odgovara, to je bolje kupiti drugi alat.
  • Uobičajena pogreška ljudi - povremeno korištenje droga. Ako je neka osoba stekla lijek, potrebno je koristiti svaki dan i dalje pratiti svoje rezultate. Najbolje od svega, ako pacijent će snimiti fotografiju „prije i poslije” aplikacija zineritom.
  • Znači biti aktivniji, prije nanošenja na kožu treba čistiti. Čekamo 20-30 minuta da se ohladi na kožu, a zatim zemljište Zener.
Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan

ZdorovGuru.com
Liječenje bolesti Lijekovi i lijekovi Ethnoscience Zdravlje i ljepota Miscelanea