ZdorovGuru.com

Kardiolog odgovore na često postavljana pitanja pacijenata - lupanje srca

Zašto tamo lupanje srca?

Mnogi ljudi misle da srčane aritmije javlja u većini slučajeva odgovor na iskusne emocija. Svatko je čuo verbalni zamah povezane s ritmom.
Na primjer: „srcu osjećam”, „uplašen, tako da srce”, „kako bi saznali je srce udaralo (zaustavljen, tingled, boljela, zamrznuo ...).” Kao što je u skupini pjesmu slezene „... moje srce prestalo ... i ode ... opet.”

No, s točke gledišta liječnika, to je „prvi zvono” za bolesti srca. Aritmije, to je uvijek prijetnja za zdravlje i ljudski život. Nitko ne zna kako proći otkucaje srca sljedeći put.

Što se događa kada dolazi do naglog lupanje srca?

Recimo samo da je glavni problem nije u suprotnosti učestalosti miokarda kontrakcija. Glavna stvar koja povreda ritam mišića nije u potpunosti opušteno i nije u potpunosti smanjiti. infarkt stanice nemaju vremena da se oporavi. Krv ne teče u arteriji ispravno. Lanac, a slijede srčane bolesti, imaju simptome bolesti drugih organa i sustava. Na primjer: mučnina i palpitacije, pojave kapljice znoja, anksioznost, nedostatak zraka, itd

Zašto lupanje srca nakon pijenja?

U trenutku kad je prvi - morate baciti piće. Drugi trenutak - dobiti na pozadini blagostanje imate problema sa srcem nadoknaditi (ne pojavljuju). Pod opterećenjem, tijelo ne može nositi i tamo lupanje srca nakon konzumiranja. Umjesto toga, kardiolog nalazi blokada provođenja srčanih puteva, na AV blokade, sindroma ventrikularne preexcitation.

Što je normalan broj otkucaja srca puls u minuti?

Zajednički puls 70 otkucaja u minuti. Ne dolazi u brojkama oštro. Plus ili minus 10 otkucaja je norma. Za mene, još važnije, kako srce reagira na kontrolu opterećenja u istraživanju. Važno funkcionalnost pod opterećenjem i kapaciteta za brzi oporavak.

Napad lupanje srca, razlozi?

Slažemo se odjednom da je rad srca nije bolest već simptom. Razlog povećane učestalosti kontrakcije srca je prirodni (stres, tjelesna aktivnost), i u prisutnosti patoloških stanja kardiovaskularnog sustava, hormonalnih poremećaja, bolesti dišnog sustava.

Video: Odgovor na pitanje: Što je više informativan EKG ili ultrazvuk srca?

Zašto se budim noću s velikim srcem?Aritmije se javlja tijekom noći, u mirovanju. U noći ritam poremećaj, često dijagnosticira:

bolesti endokrinog sustava, poremećaja živčanog sustava, narušeno psihičko stanje (trovanje, otrovi, toksina, većina trovanje alkohol), unutarnje krvarenje, i anemija.

Zarazne i prehlade šireći protiv povećanja tjelesne temperature.

Rijetke kao uzrok, i dehidracije kao posljedica nedostatka magnezija i kalcija.

Zašto je nesanica i lupanje srca?

Stavimo na pitanje drugačije, zašto nesanica se javlja aritmije. Uzmite u obzir da dovodi do nesanice, i to će biti jasno zašto je „zločesta srce”:

-          prisutnost u životu dugotrajnog stresa i sukoba;

-          back-razbijanje fizički stres, uključujući i pretreniranost;

-          slabo ili nedovoljno odmora;

-          nepravilnosti u korištenju lijekova i poprsja u pićima. Na primjer: lijekovi, antidepresivi, različitih energetskih pića, kava, jaki čaj, alkohol ...

-          dobne promjene u tijelu.

Recite nam nešto o bolestima razbijanje ritam otkucaja srca.

Miokarditis (upala srčanog mišića), kardiomiopatija (srčani mišić deformacija tkiva), bolesti srca, infarkta degeneracije, hipotenzije ili hipertenzije, angine pektoris, infarkta miokarda.

Iz endokrinih bolesti i hormonalnih poremećaja štitnjače: bolest, menopauze ...

Mogući uzrok aritmija može biti tumor maligni ili benigni.

Savjetujem vam da uvijek konzultirati liječnika kardiologa s pojavom:

-          dispneja kod niskih opterećenja;

Video: Savjeti kardiolog

-          ponavljanje neosnovanog slabosti, potamnjele od očiju, vrtoglavica, bol u prsima (uključujući bol nije jaka), blijede kože, otežano disanje.

-          To će biti vrlo dobar, ako unesete naviku jednom godišnje proći elektrokardiografijom. 10 minuta i slika sa kardiovaskularnim sustavom postati jasno.

Što je srčane aritmije bolest?

Aritmija nije bolest već simptom bolesti srca. Ako se uzme kao temelj definiciju Svjetske zdravstvene organizacije (WHO), aritmije - srčani ritam nije obilježje normalan sinusni ritam. Ritam je poremećen, čime se smanjuje učestalost i slijed pojedinih dijelova miokarda. Za potpunije razumijevanje pojma pogled na dva kardiologije.

Što je bradikardija?

U slučaju kršenja automatizam pejsmejkera slomljenog ritma i brzine miokarda kontrakcija. Smatra se da je učestalost stopa bradikardija ispod 50 otkucaja u minuti.

Opet, ja obratite pozornost na koncept „funkcionalnosti” bilo kojeg tijela. Stoga znamenke brojeve, a stvarno stanje tijela na prvom mjestu. Na primjer: niska stopa frekvencija je tipično za sportaše i sve patologija u isto vrijeme u kardiovaskularnom sustavu nije.

Koji su uzroci bradikardije?

bradikardija mogu biti sljedeći:

-          bilo koja promjena u miokardu, uključuju patološki proces sinusa;

povećan tonus parasimpatički živčani sustav-patologija mozga (tumori, edem, moždani udar, meningitis);

-          upotrebe lijekova;

-          trovanje svintsom- hipotireozu (disfunkcija štitnjače).

Što se tiče liječenja bradikardija, kažu da je učinkovita strategija liječenja može se utvrditi tek nakon temeljitog pregleda.

Uzrok tahikardija?

Tahikardija se naziva otkucaja srca veći od 90 otkucaja u minuti. Povećanje otkucaja srca može biti patološki ili normalan fiziološki odgovor na fizički ili psihološki stres.

Najčešći uzrok tahikardije je kršenje autonomnog živčanog sustava, hemodinamski nestabilnost, patologija endokrinog sustava.

Sklopiti bilo kakvu povredu otkucaja srca zahtijeva zahtijeva pregled cijelog organizma. Ne zatezati posjet kardiologa.

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan

ZdorovGuru.com
Liječenje bolesti Lijekovi i lijekovi Ethnoscience Zdravlje i ljepota Miscelanea