ZdorovGuru.com

Frohlichov sindrom, uzroci, simptomi i liječenje

Sindrom-FrelihaFrohlichov Sindrom je karakteriziran poremećaj mozga, je odgovoran za sintezu hormona apetita. Kada je pretilost sindrom. Višak masti se može vidjeti u prsa, ramena, trbuh, stražnjicu, bedra. Sindrom dovodi do poremećaja reproduktivnog sustava. Ako abnormalnost se otkrije u ranoj dobi, onda je sindrom nije urođena.

U tom slučaju, kada vaše dijete ima pretilost, nerazvijene gonade. Uvijek biste se trebali posavjetovati sa svojim liječnikom, možda je Fröhlich sindrom.

Razlozi Fröhlich sindrom

Pretilost nastaje zbog ozbiljnih patoloških procesa u ljudskom tijelu. U nekim situacijama javlja bulimiju.

Sindrom nastaje zbog ovih razloga:

1. Nakon rođenja trauma kada su oštećeni mozak ili druge vitalne organe.

2. Žena za vrijeme trudnoće pretrpio infekcije maternice.3. Nakon akutne zarazne bolesti - akutne respiratorne infekcije, gripe.

4. U slučaju kronične infekcije - tuberkuloza, sifilis.

5. Kada je osoba pretrpjela traumatskih ozljeda mozga.

6. Zbog malignost.

7. Kao posljedica cerebralne vaskularne tromboze.

8. Zbog krvarenja, koja se dogodila u djetinjstvu.

9. Ponekad je teško točno odrediti uzrok, zbog toga što se pojavila Fröhlich sindrom.

Simptomi Fröhlich sindrom

Neravnomjerno pohranu masnoće, osoba se žali na trajne glavobolje može neravnomjerno pohranjena debeljko žali na trajne glavobolje, neki primijetio epilepsiju, to govori o utjecaju sindroma na mozak. Kada Frohlichov sindrom drastično smanjuje razinu glukoze u krvi, simptomi podsjećaju na dijabetes.

dijagnoza Frohlichov sindrom

Za potvrdu sindrom, potrebno je da prođe magnetsku rezonancu, ultrazvuk, X-ray. U slučaju rođenja traume ili stečenih infekcija uvijek mora proći sve potrebne testove kako bi se uklonili sindrom.

Metode liječenja Frohlichov Sindrom

Ako postoji alipozogenitalnaya distrofija, važno je na vrijeme potrebno liječenje. To uključuje prehranu, tako da možete dobiti osloboditi od viška masnoće. Ako postoji sindrom, tumor, potrebno je odstraniti tumor, to sve ovisi o tome gdje se nalazi, uzeti u obzir oblik, veličina tumora.

Tijekom sindrom, često zaražene akutna ili kronična, kada je dijagnoza je važno obratiti pozornost na njega, tako da se bolest lakše izliječiti. Frohlichov sindrom treba promatrati u traumi, neurolog. Imajte na umu da je ozljeda mozga - ovo je ozbiljno, liječenje je odgođeno, potrebnu rehabilitaciju za vraćanje funkcije mozga.

Opasnost je u tome što kada se simptomi Frohlichov sindrom može dovesti do ozbiljnih posljedica - jedna osoba može izgubiti učinkovitost, može dovesti do invalidnosti. Važno je pravovremeno dijagnosticirati bolest i početi ga liječiti. Obratite pozornost na razdoblje razvoja, kad je dijete aktivno razvija u ovom trenutku može uzrokovati ozbiljne zdravstvene probleme. Ako razvoju rano, morate biti sigurni da je pod nadzorom liječnika kako bi saznali na vrijeme o bolesti.

Razvoj Feliha sindrom

Ako pogođen hipotalamusu stimuliraju se i oštećena ventromedial, paraventricular jezgru, jer dramatično povećava apetit, a zatim se brzo razvija pretilosti. Kada poremećen hipotalamus funkcija smanjuje gonadotropnih funkcije hipofize, reproduktivni sustav je nerazvijen.

Ovisno o tome gdje je lezija je lokaliziran mijenja hipofizu. Zatim tu je upalni, destruktivni proces, tromboembolija. U slučaju tumora pojavljuje cista, adenom, gliosarkom, gliom.

Bolest se razvija polako, prvo je pacijent umoran, povećava pospanost, nakon pada performansi, počinje aktivno razvijati pretilosti. Lice postaje okrugla, lunoobraznym, razrjeđivača udove. Dječaci pate od ginekomastije. Također, u sindrom koža postaje tanja, to je baršunasto, mekano, blijeda, osvijetljen velikim brojem vene. Koža pretjerano suha. Dječaci pate od kriptorhizam, skrotum, penisa i testisa zaustaviti rast i razvoj. Ima tijelo kose, lica su extra.

U djevojčica, nema menstruacija, maternica i privjesci su nerazvijeni. Ligamenata, kostiju kostura nedovoljno razvijen, zatim se ravna. Opažene promjene u središnjem živčanom sustavu - upala ili tumor. Poremećaji u intelektualnom razvoju je promatrao. dijete može biti emocionalno nestabilna često osjeća slabije osobe.

Prognoza sindroma Feliha

Kako će bolest ovisi o uzroku. Učinkovitost pacijenta ovisit će o tome što je stupanj pretilosti, stanja srca, krvnih žila pacijenta, hoće li se pojaviti neurološki poremećaji, ima li smetnje vida.

U slučaju komplikacija - vaskularnom sklerozom, kronične koronarne insuficijencije, problema s vidom, pacijent može ostati onemogućen.

Dakle Feliha sindrom je opasno stanje u kojem se nalazi pretilost, postoje patološki procesi u genitalnih organa, smanjena gonadnu funkciju. Najčešće postoji sindrom kod djece. Da bi se izbjegle daljnje komplikacije, treba stalno promatrati od strane liječnika. Kada Frohlichov sindrom dovesti do abnormalnosti u metabolizmu ugljikohidrata teško apsorbira nakon promatranom poliurija. Ako vrijeme ne dobili osloboditi od bolesti, mogu biti ozbiljne komplikacije koje mogu dovesti do smrti.

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan

ZdorovGuru.com
Liječenje bolesti Lijekovi i lijekovi Ethnoscience Zdravlje i ljepota Miscelanea