ZdorovGuru.com

West sindrom: klinička obilježja, dijagnoza, liječenje

Video: trebamo vašu pomoć .SINDROM Vesta.

Sindrom vestaWest sindrom (epilepsija) je ozbiljna bolest koja se javlja kod različitih dobnih skupina. Učinkovito zaustaviti napade pomoću farmakološke lijekove. West sindrom ne utječe na razvoj djeteta. U nekim situacijama, West sindrom javlja u teškim obliku.

Simptomi West sindroma

1. Postoje infaltinnye grčevi - konvulzije.

2. Odgođeno razvoj psihomotornih djeteta.

3. Promjene elektroencefalogram.

Možemo razlikovati takve oblike West sindrom, se odlikuju svojim simptomima:

1. Oblik kriptogeni - benigna. Kada je odgođen intelektualni razvoj varira struktura mozga grčeve.

2. U simptomatsko obliku odgođen mentalni razvoj i prije sindrom razvija. Postoje promjene u mozgu. Ovaj oblik radi naporno na tome postoji kašnjenje u psihomotornom razvoju, konvulzije, kombiniranog tipa, u mozgu postoje različite strukturne promjene - pojava ciste u mozgu, slomljena struktura malog mozga.

3. Mikrodisgeneziya naznačena time, da postoje problemi s mozga.

4. U ranoj dobi dijete ima cerebralnu hipoksije, što utječe na mozak.5. Često West sindrom javlja na pozadini zarazne bolesti, što utječe na živčani sustav.

Kada se bolest promatra infantilnih spazama, grčevito stanje. Napadaji su opasni za dijete, imaju u jednom trenutku. Uz pomoć jednog elektroencefalogram mogu naučiti o promjenama. Neispravan dijete razvija u ranoj fazi teško je prepoznati bolest.

Tipova napadaja u sindromu Veste

1. Lightning Napad - bolest brzo razvija, prvi je veliki broj konvulzije, zbog čega je cijelo tijelo pati, oni ne traju dugo. Čovjek savija noge.

3. Salaamovy grčevi - u mišićima glave, torza grčevi javljaju, torzo počinje uspon, savijati podlakticu. Čovjek je prekrižio ruke ispred grudi, kao u yoga classes.

Dijagnoza West sindroma

Možete odabrati sljedeće načine:

Video: Pauline Gaizatullin (West sindrom)

Elektroencefalografija će se upoznati s promjenama u mozgu, koristeći visoko osjetljivi uređaj za nju. Uz to, možete saznati više o patološkim promjenama. Informativni studija koje provodi s napadajima.

Izvodi magnetsku rezonanciju, koji se može koristiti kako bi saznali o promjenama u mozgu. Ova metoda nije štetna kao X-zrake.

terapije West sindrom

Kriptogena oblik može izliječiti pomoću lijekova:

1. Najbolji antikonvulziv valproična kiselina.

2. bolest može biti tretiran sa steroidima, hormona.

3. U tom slučaju, morate uzeti vitamine, osobito B6 je korisno, koristeći ih može poboljšati živčani sustav, skine stres.

Učinkovito liječenje tek nakon reljef napadaja, važno je uzeti u obzir trajanje napadaja, njihovu složenost. Kada pacijent bira ispravnu dozu lijeka potrebnog, dijete u potpunosti razvijati i učiti, bolest ne utječe na daljnji život. Problem je u tome što mnogi lijekovi nisu neučinkovita, ne daju željeni rezultat.

Video: 26. Epilepsija West sindrom. Sedrak Martikyan

Važno je uzeti u obzir nuspojave lijekova:

1. Stalni umor, smanjena koncentracija.

Video: Liječenje Landau-Kleffner sindroma. Klinika, dijagnostika.

2. reakcije kože, bolesti endokrinog sustava.

3. potištenost.

4. Upala perifernog živca.

5. bolest jetre, tijelo odgovorno za izlaz različitih lijekova u tijelo.

6. Imajte na umu da je većina doze uzmete, više nuspojava.

Simptomatično je oblik bolesti je teško liječiti.

Ako vrijeme ne postupa West sindrom, to može biti kobno. Mnoga djeca umiru prije 10 godina. Najčešće sindrom javlja u muškaraca, razvoj bolesti se javlja do jedne godine.

Prognoza kod sindroma Veste

Važno je da se individualni pristup svakom pojedinom slučaju. Ako vaše dijete ima tip idiopatski West sindrom, završava povoljno od simptomatske i Kriptogena obliku. Dijete se normalno razvija sve do napadaja. Više nego često ne, ovaj oblik kasnije prebačen u drugu.

U nekim slučajevima, liječenje ne daje rezultate, postoje slučajevi u kojima je nemoguće izliječiti Kriptogena i simptomatično oblik u djece, zbog netolerancije nekih medicinskih lijekova.

Dokazano je da često dijete koje ima West sindrom ne žive više od 5 godina, neki umiru zbog same bolesti, a drugi nakon kompliciran tijek liječenja.

West sindrom uzrokuje kašnjenja u fizičkom i intelektualnom razvoju, čak i ako je vrijeme uklapa izrezane.

Liječnici ovaj atribut ne stane, i razlog, zbog čega se pojavio - abnormalne patoloških procesa u mozgu. Često, kada je oštećena West sindrom. Dijete s bolesti je teško naučiti, iz njegovih misli procesnih problema, to je teško naučiti, poremećaje u ponašanju, tu je paraliza, psihički problemi, razvoj autizma.

Neka djeca s West sindromom komplicirano kasnije u životu, može ići na žarišnoj, generalizirani oblik. West sindrom često s vremenom postaje Lennox-Gastautov sindrom.

Dakle, West sindrom je opasna bolest koja je vrlo važna za dijagnozu vremena, da se zaustavi sve napade. Za medicinske toku terapije treba pristupiti s velikim oprezom, ako ne može završiti s teškim posljedicama, fatalne. Čovjek sa sindromom Veste trebala biti pod stalnim liječničkim nadzorom.

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan

ZdorovGuru.com
Liječenje bolesti Lijekovi i lijekovi Ethnoscience Zdravlje i ljepota Miscelanea