ZdorovGuru.com

Zbog onoga što je razvoj epilepsije u djece?

iz-ZA chego razv epilepsiiaEpilepsija u djece je ozbiljan neurološki problema. Ova bolest nastaje zbog bolesti, koja se javlja u mozgu i može biti uzrokovan mnogim razloga manifestacije epilepsije u djece su slični, svi napadi se ponavljaju. Kada je napad epilepsije u djeteta mijenja bioelektrična procese u mozgu, jer postoji još jedan napad. Kako dokazati da li je stvarno epileptični napad? Epilepsija u djece ponoviti nekoliko puta, on nije povezan s vanjskim čimbenicima.

Mnogi kažu da je epilepsija se može dogoditi zbog tih razloga - visoku temperaturu kod djece u ranoj dobi, s jakim negativnim emocijama, afektivno-respiratorni paroksizam nakon toplinski udar, jaka pregrijavanja, dok je smanjenje razine glukoze, magnezija ili kalcija u krvi. Ali nije ti razlozi nisu pravi pokretači epilepsije u djece.

Uzroci epilepsije u djece

Korištenje suvremenih metoda može odmah prepoznati simptomatske epilepsije prirodu, to se događa zbog patologije u tkiva mozga. moždano tkivo ošteti nakon dijete:

1. rođenja trauma, krvarenja.

2. Nakon prolazi intrauterinog infekcije u mozga i živčanog sustava.

3. Nakon stečene infekcije u mozgu.

4. Kada traumatska ozljeda mozga, u kojoj je oštećena tkiva mozga.

5. Ako nedostaci u razvoju mozga - zbog ciste, cerebralne nerazvijenosti.

6. Zbog kromosomskih bolesti i patoloških kromosoma.7. metaboličkih bolesti i poremećaja.

To se događa da jedan oblik epilepsije u djece uzrokovana genetikom, je da dijete ima epilepsiju - je skup genetskih uzroka i intrauterinog formacije. To epilepsije kod djece se naziva idiopatski jer postoji nepravedno.

Koliko često se razvije epilepsija u djece?

Epilepsija, na žalost - česta bolest djece, to je najčešći neurološki poremećaji.

Videozapis: Poruka Ivan Shatov mama

Najčešće se javlja u djece koja su uočene neuroloških i sustavne bolesti u djece koja imaju cerebralnu paralizu.

Ne zaboravite da je epilepsija u djece nije kazna za zdravlje i život djeteta, to je vrlo lako liječiti, je da to može biti i do 16 ili 17 godina nestati sama od sebe. Epilepsija ne utječe na psihu i razvoj djeteta, intelekta na normalnoj razini, djeca lako mogu rasti i razvijati.

Epilepsija u djece mogu biti različitih vrsta. Različite očekivanja, napada i dob u kojoj se javlja epilepsija u djece.

Kada razvoj epilepsije u djece?

Epilepsija se pojavljuje na različite dobi, a mogu se pojaviti u novorođenčadi, a najčešće je to neurološka bolest karakterizirana ranom djetinjstvu, tijekom tog razdoblja mozak i živčani sustav je nezreo.

Vrlo često, epilepsija javlja u 15 ili 16 godina, na prvi pogled mogu doživjeti takve napade da roditelji ne primjećuju - ili zaustaviti blijedi pogled na dijete. Napadaji odmah vidljive, oni su vrlo zastrašujuće - konvulzije, beba pada na zemlju, pjeniti, takvi oblici lijeka su mnogo lakše od drugih.

Oblici epilepsije u djece

1. Idiopatska pojavljuje sama, to ne utječe na čimbenike koji isprovocirala napad koristi, bez nepravilnosti u zdravlju. Važno je privući ovu situaciju na nasljedne predispozicije. Ne zaboravite da je epilepsija ne mogu se nasljeđivati, ali predispozicija za to.

2. mješoviti oblik epilepsije, napadaji su lokalizirani na prvi, a zatim vrlo brzo pobuđenja počinje širiti na kori u mozgu, a tu je generalizirani napadaj.

Koji su djeca pod rizikom za razvoj epilepsije?

1. Ako negativno nastavila prenatalno razdoblje života, moja majka je bio izložen gestosis, trovanje somatski i ginekoloških bolesti, uzeo lijekove tijekom formiranja organa.

Video: Tri godine Daša Ruyev HITNO POMOĆ POTREBNA!

2. Ako se dijete udari u mozak zbog traume rođenja, koje je primio u vrijeme isporuke.

3. Ako živčani sustav i mozak djeteta od roditelja utjecalo nenormalan žutica, otrovi i lijekovi.

Kako prepoznati da je dijete približava epileptički napadaj?

Neki znakovi upućuju na to da će uskoro epileptičkog napadaja:

1. Pojava glavobolje u djece - oštar, bolan, ili glup. Ona ima dugu i kratkog trajanja.

2. Dijete postaje razdražljiva, plače, povećava ogorčenost.

3. poremećen apetit može se pojaviti anoreksija.

4. Pojava povraćanja i mučnine.

Kao dijete dijagnoza - Epilepsija?

Ako vaše dijete ima napadaje uobičajena u prirodi, i ponovio već nekoliko puta, ima konvulzije, epilepsija u djece je lakše dijagnosticirati. To je vrlo važno za dijagnozu kako bi se utvrdilo uzrok epilepsija. Također je mnogo važno razlikovati od epilepsije napadajima, koji mogu nastati zbog vanjskih i unutarnjih uzroka, koji se javljaju u tijelo djeteta.

Važno je obratiti se visoko kvalificirani neurologu, koji će provesti temeljitu inspekciju, testiranje i dostavi točnu dijagnozu. Možda će vam trebati dodatno ispituje endokrinologa, oftalmologa.

Koje metode dijagnosticiranja epilepsije u djeteta?

1. Elektroencefalografiju s različitim uzorcima.

2. Kompjuterizirana tomografija.

3. Ako fontanelle otvoren, potrebno je provesti lubanje ultrazvuk i ispitati mozak.

4. Možda ćete morati rendgenski vaskularne dijete koje pokazuje uzrok epilepsije.

Nakon pregleda i pregleda, liječnik će odrediti prirodu vašeg djeteta epilepsije. Kada simptomatsko, potrebno je liječiti osnovni patologiju.

Idiopatska epilepsija uključuje kontinuiranu terapiju za epilepsiju.

Dakle, epilepsije, dijete se ne moraju pojaviti bez ikakvog razloga, ona ima određeni uzrok, jer je tako važno prepoznati, jer ono što se događa u djetetovom epilepsije i imenovati djelotvorno liječenje epilepsije.

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan

ZdorovGuru.com
Liječenje bolesti Lijekovi i lijekovi Ethnoscience Zdravlje i ljepota Miscelanea