ZdorovGuru.com

Zašto Operacija očnih kapaka

Zašto očnih kapaka - za pomlađivanjeprirodni proces starenja pokriva apsolutno svaku osobu, a za žene, najbolnije tema. Očite manifestacije starosti su fine bore oko očiju, a to su takozvani „vrana nogama” i bore ispod očiju. Nakon četrdeset dodano u njih i gornji prevjes kože i promjena u strukturi kože donjih trepavica. Zašto Operacija očnih kapaka? U stvari, to je retoričko pitanje, jer odgovor je očigledan - izgledati mlađe i osjećati udobnije. Neke žene otkriti na prvi promjene na koži, pada u depresivna status, što podrazumijeva kvarove na poslu, u svom osobnom životu i društvu, gubitak samopouzdanja i vjere u budućnost.

Operacija očnih kapaka - posebna kirurška operacija, tijekom kojih koža se podešava na jedan ili drugi dio oka, ali češće - kompleks. Nemojte brkati ovaj koncept s postupcima plastične operacije i akcije pojedinih krema i emulzija čiji proizvođači obećavaju neposredan učinak.

Prva operacija na očnih kapaka je provedeno 1901. godine u Europi, a danas je jedan od najpopularnijih tretmana širom svijeta. Zanimljivo je napomenuti da je u SAD-u, na primjer, dostupnost osiguranja daje pravo obavljanja takve intervencije je potpuno besplatno.

Zašto očnih kapaka: Što smo dobiliPoboljšanje stanja kože oko očiju - to je prekratak odgovor na pitanje „zašto očnih kapaka?”. Operacija se ne može samo postati mlađi barem 7-8 godina, ali i za promjenu crte lica, to je pogled. To je pogreška vjerovati da kapka je dizajniran isključivo za one preko četrdeset. Danas možete upoznati 16-godišnji djevojke čija koža je zbog loše naslijeđe je loša.

Video: Zašto je geografija u XXI stoljeću?

Dakle, tko još treba Operacija očnih kapaka? Predstavnici show business, svijet kina, mode i filma - prvi klijenti plastičnih kirurga, i to ne samo zbog njihova lica - ključ uspjeha i posjetnice. Zbog prekomjerne uporabe dekorativne, iako ponekad čak i najskuplja kozmetika koža oko očiju gubi svoju svježinu i elastičnost mnogo ranije nego ljudi drugih zanimanja.

Također, operacija neće spriječiti žene koje žive u toplim zemljama, gdje je puno sunčanih dana u godini. Nažalost, moderna tržištu nudi čak i kreme za sunčanje koje štite od starenja i navodnog razvoja raznih patologija, ali je izuzetno teško pronaći odgovarajuću opciju.

Zašto Operacija očnih kapaka? Osim mladih, rad omogućuje da ispravi prirođenih mana, ili jednostavno promijeniti oblik oka. Na primjer, europske značajke, možete brzo pretvoriti u istočni.

Također, kirurgija može poboljšati radijus od kojih je značajno sužava s dobi zbog nadstrešnice gornjeg kapka.

Kako je operacija očnih

Promjena dob kože je zbog kršenja vode ravnoteže elektrolita u koži i metabolizam, kao i obrazovanje Zašto podići kapke i za koga?salo kile i progib kože koja se javlja kao posljedica prva dva procesa. Prema tome, nakon što je dijagnoza plastični kirurg interventne dijelovi plana lice. Treba napomenuti da je u izolaciji operacija je izuzetno rijetka. U većini slučajeva kombinirati podići kapke i čelo (i / ili hramova).

Operacija se obično odvija u lokalnoj anesteziji i traje oko jedan sat. Kirurg čini rez u prirodnim naborima u donjem i / ili gornji kapak, uklanja masnoće hernije ili distribuira mast ravnomjerno. Zatim smanjuje preostali zateže višak kože i sews ranu. Operacija za podizanje dobi kože zove se blefaroplastika.

operacija nije uvijek potrebno u stoljeću, kada je u pitanju vrh prevjes kože. Ponekad korekcija obrva je potrebno, tako da je veći dio posla leži u podizanje i fiksiranje dijelova lica. Ali šavova obično su skriveni u naborima kapaka, što ih čini vrlo neprimjetan.

Video: Delyagin, Fursov ... - Zašto nam je potrebna Fed?

vrste blefaroplastika

Kirurgija za očnih kapaka je podijeljena na:

  • Gornji blefaroplastika (dizati nagnuta gornjeg kapka);
  • Niži blefaroplastika (uklanjanje viška kože i masti u donjeg kapka, koji istovremeno eliminira bore i oteklina);
  • Kružni Blefaroplastika (korekcija stoljeća u krug, što omogućuje maksimalni učinak).

U Rusiji, cijena takve operacije počinje od 40 tisuća rubalja, morat ćete voditi brigu o postoperativnom razdoblju, tijekom kojeg će se oteklina ići, a rana će zacijeliti zglobova, koža će opet postati prirodni hlad, a vi vratiti unatrag mnogo godina.

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan

ZdorovGuru.com
Liječenje bolesti Lijekovi i lijekovi Ethnoscience Zdravlje i ljepota Miscelanea