ZdorovGuru.com

Sintetička blende omogućuju potpuno disanje

Video: Zaklada "PRILIKA"Polina Mishuta nakon operatsii.flv

u potpunosti dišeVažan doprinos razvoju regenerativne medicine su napravili švedski znanstvenici. U laboratoriju smo izvedeni potpunosti funkcionira dijafragma mišićnog tkiva u tijelu koja pruža respiratorne funkcije. Za studiju je matične stanice štakora i donator tkiva. Od dijafragme donator tkiva žive stanice su uklonjene. U okviru vezivnog tkiva naseljena matičnih stanica koštane srži. Stvoren organ transplantirati životinju. Ugrađuju otvor tkivo brzo se ukorijenila u tijelu, i potpuno u skladu sa operativnim funkcijama nakon 3 tjedna.

Video: Spremanje Marusyu BogatskyAbnormalnosti u razvoju membrane javljaju u 1 novorođenčeta u 2500. Danas liječnika ispraviti takve kongenitalne poremećaja upotrebom dijelova mišićnog tkiva pacijenta. Nažalost, kao „krpa” neće moći rasti s ostatkom tijela, tako da ova metoda nije prikladna za mlade pacijente. Primjena metode biološkog inženjeringa stvoriti donatora tkiva pacijenta vlastitih stanica će pomoći eliminirati takve prekide iris tkiva i poboljšanje stanja pacijenata.

Isto tako je izrađen od strane glasnica tkanine, životinjskih udova. metoda inžinjering može stvoriti umjetni srčani mišić, potpuno funkcionalan i biokompatibilni s pacijentovih tkiva.

Video: Lječilište Sosnovy Bor - kozmetički salon, lječilišta u Bjelorusiji

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan

ZdorovGuru.com
Liječenje bolesti Lijekovi i lijekovi Ethnoscience Zdravlje i ljepota Miscelanea