ZdorovGuru.com

Joga ne utječe na tijek trudnoće

Joga ne utječeZnanstvenici iz Medicinskog centra Sveučilišta u Jersey Shore, na čelu s Rachel policije proveli su studiju o štetnosti yoge tijekom trudnoće, nego kako se osjeća da žene i djeteta za vrijeme izvođenja određenih zabranjenih asana.

Video: Ton maternice tijekom trudnoće. Dio 2. | Mamalara.ru

Rezultati istraživanja pokazali su da joge su koristan za trudnice, oni pružaju priliku za žene kako bi naučili kako disati pravilno, što je vrlo važno tijekom procesa rađanja. 25 žene u posljednjem stadiju trudnoće izvodi 26 položaja koji su se bavili najčešće. Među asane uključene i onih koji se obično zabranjeni od strane liječnika za vrijeme trudnoće, kao što su oni izvode u ležećem položaju i obratnim položaja. Vjeruje se da su ti položaji mogu dovesti do kvara srca ili fetalne hipoksije.

Tijekom izvođenja svakog od poza srce fetusa redovito tukli, a razina aktivnosti nije promijenilo. Nakon ove sjednice dnevno za žene i dalje je pod nadzorom, au to vrijeme nitko nije bilo povreda: trudove, vaginalno krvarenje ili curenje plodne vode.

Video: Joga za trudnice. Jednostavan i zanimljiv vježbe

Međutim, važno je imati na umu da svaki od ženske trudnoće je dobro. Znanstvenici vjeruju da u nedostatku problema tijekom trudnoće ne bi trebala biti ograničena položaja tijekom yoga klase.

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan

ZdorovGuru.com
Liječenje bolesti Lijekovi i lijekovi Ethnoscience Zdravlje i ljepota Miscelanea