ZdorovGuru.com

Lijek za rak će se izliječiti pedofiliju?

Video: PEREKIS.perekis vodika poslastice rak.chem rak izliječiti?

lekarstvo ot Raka pomoget izlechit pedofeliuU modernim državama, seksualnih delikata na štetu djece su kažnjeni teško. S točke gledišta medicine, pedofilija je ozbiljna mentalna bolest. Medicinski znanstvenici u Švedskoj bavi razvojem posebne tehnike koje će pomoći spriječiti kobne čin pedofila.

Video: Vodik peroksid liječi tuberkuloza, rak, itd - NA neselektivno.Gotovo u cijelom svijetu odlučio na sudu, jer je moguće provesti kemijske kastracije optuženika brže. Nažalost, ova metoda ne sprječava pedofiliju i kažnjava. No, švedski umjeren tehnika, to je dizajniran za muške pacijente koji su samo ide na štetu djece.

Po prvi put na medicinsku metodu kako bi se spriječilo gnusni čin govorio u Stockholmu. Profesor Christopher Ram medicinske znanosti sugerira pedofili Degarelix ubrizgati lijek. Aktivno se koristi za liječenje raka tumora prostate. Degarelix pomaže smanjiti libido.

Video: Kako liječiti rak pluća? Brainstorming.

Sada se aktivno provode eksperimenti koji uključuju ljude pozvao na pomoć za prinudna seksualnim fantazijama koje uključuju djecu. Sudionici još nisu počiniti fatalnu čin. Jedna polovica ljudi daju Degarelix, a drugi - placebo. U tom slučaju, svi sudionici izvode fMRI. Tijekom pacijenata potvrde pokazuju određenu sliku i skenira pomoću fMRI odgovor u mozgu. Ako nisu, dakle, lijek protiv raka radi. Iako su sve provjereni u detalje, ali u budućnosti planiramo za pomoć pacijentima nositi s ozbiljnim mentalnim poremećajem i na taj način zaštititi djecu.

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan

ZdorovGuru.com
Liječenje bolesti Lijekovi i lijekovi Ethnoscience Zdravlje i ljepota Miscelanea