ZdorovGuru.com

Magnet pobijediti migrenu.

Video: Kako pobijediti konkurenciju? Kako da biste dobili osloboditi od suparnika i postati magnet za muškarce?

magnit ot migreniBritanski znanstvenici su otkrili novi način, koji pomaže da biste dobili osloboditi od migrene. Sada uz pomoć transkranijskim magnetske stimulacije može spriječiti bol i poboljšati blagostanje na teške glavobolje.
Migrena - bolest XXI stoljeća u Velikoj Britaniji od ove bolesti pogađa i muškarce i žene. Naravno, postoje mnoge vrste ove bolesti, a neki od njih jednostavno umrtvi koristite paracetamol, Analgin, itd migrena - to je neizlječiva bolest, ali to se može spriječiti i anesteziju, smanjiti pojavu napadaja.

Video: Kako pobijediti migrenu? Škola zdravlja 17/05/2014 GuberniaTVPostupak uz korištenje magneta je inovativna zbog njegove znanstvenici još uvijek nisu u potpunosti razvijeni, oni sada pokušavaju istražiti prednosti i mane, vidi da li je to sigurno za zdravlje, a koliko je učinkovita ova metoda je. Također, istraživači rekao je da je tehnika može pomoći onima koji su dobro poznate metode ne pomažu. Za eksperiment, bili smo pozvani na 200 bolesnika koji su sudjelovali u njima, placebo, a drugi dio postupka provodi magnet. Rezultat je bio zapanjujući nakon postupka dva sata u 40% bolesnika s migrenom nije bilo.

Medicina koristi ponuditi različite lijekove protiv bolova za migrene, akupunktura, a sada smatra Transkranijski magnetska stimulacija učinkovit i pouzdan način. No, moramo se sjetiti da je ovaj postupak treba provoditi nakon savjetovanja s liječnikom. Također, nije poznato koliko će koštati takav tretman.

Video: Dokumentarni projekt. Zemlja. Smrtonosna magnet (HD 1080p)

Posebna jedinica će biti objavljen uskoro, prijenosni, stvara kratki magnetski puls, koji se može postaviti na glavu, oni će vam pomoći da biste dobili osloboditi od simptoma migrene.

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan

ZdorovGuru.com
Liječenje bolesti Lijekovi i lijekovi Ethnoscience Zdravlje i ljepota Miscelanea