ZdorovGuru.com

Prijedlog o osnivanju Ministarstva zdravstva državne očevidnik medicinskih radnika

Dana 8. prosinca, u televizijskoj emisiji „Sunday Night” Ruski ministar zdravstva Veronika Skvortsova rekao o ozbiljnog nedostatka zdravstvenih radnika u pojedinim dijelovima zemlje. Deset tisuća ljudi, u prosjeku, pet obiteljskih liječnika. Takav odnos dva puta manji standarda preporučenih od strane Svjetske zdravstvene organizacije. Općenito, zemlja nema više od četrdeset tisuća liječnika.Jedno rješenje za ovaj problem je bio pozvan Ministarstvo zdravstva prijedloga za osnivanje državne matice liječnika i farmaceuta.

Ova mjera će dinamički pratiti potrebe pojedinih regija i područja u medicinsko osoblje, a najviše razumno ostvariti zapošljavanje diplomiranih medicinskih i farmaceutskih fakulteta. Podaci o praćenju će se uzeti u obzir prilikom planiranja budućeg obuku i periodično osvježavanje treninga medicinsko osoblje. Također, to će vam pomoći učinkovitije rasporediti savezni financijska sredstva za osposobljavanje stručnjaka u području medicine. Još jedna prednost uvođenja državnog registra će biti u mogućnosti kontrolirati razinu usklađenosti s uvjetima kvalifikacije medicinsko osoblje na raspolaganju.

Stvaranje federalne registar zdravstvenih radnika potrebno je u skladu s pravima Rusa u području nacionalnog zdravstva. Do danas, zbog stradanja nekim dijelovima zemlje u području medicinske i farmaceutske osoblja pogođeni javnim i kvalitetu medicinske skrbi.

Ovaj registar se pretpostavlja na temelju ažuriranog mjesečni rad koji, sanitarni knjige i potreba za obrazovnim dokumentima. Njegov završetak daje posebno obučeni profesionalci, kako na lokalnoj i federalnoj razini

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan

ZdorovGuru.com
Liječenje bolesti Lijekovi i lijekovi Ethnoscience Zdravlje i ljepota Miscelanea