ZdorovGuru.com

Neumorno raditi da uzrokuje probleme mozga.

Video: Aktiviranje i balansiranje obje hemisfere mozga

ustalostPsiholozi su odavno pokazala da ako osoba radi više od 8 sati, on ima stres koji ima negativan utjecaj na zdravlje mozga. Znanstvenici su tek nedavno otkrili da stres negativno utječe na mentalne procese - razmišljanje, pažnju, pamćenje. Stručnjaci su dokazali da ako osoba ima posao, ali i prekovremeni rad, živčani poremećaji početak, oni mogu dovesti do demencije. jer mozak Ne mogu podnijeti težak teret.

Video: 10 besplatnih načina da postanu pametnije o tome kako je Einstein - učiniti vaš mozak je 100%Finski istraživači su objavljeni potpuni račun učinak na rad bez odmora na aktivnost mozga, što može dovesti do opterećenja, a sve se više ugrožava zdravlje cijelog organizma važan za mozak. Stoga, stručnjaci savjetuju, brinuti o sebi, za izračun snage i ne ponovno.
Za potrebe studije, dvije tisuće ljudi su bili pozvani, koji je državni službenik u Velikoj Britaniji. Nakon eksperimenta, otkrili smo da su oni koji skoro živi na poslu, to jest, potrošiti više od 50 sati, imate problem moždane aktivnosti. No, oni koji rade, kao što bi trebao biti, a nije ispalio sokova, a drugi imaju izvrsno pamćenje i oni nemaju problema aktivnost mozga.

Nedavno, istraživači su izvijestili da radoholičara, koji žive u proizvodnji, imaju problema s pamćenjem, i postupno ga izgubiti.
Zašto se to događa? Iako je pitanje kako ovaj odgovor ne zna, oni su već uspostavili vezu između nepravilnog radnog vremena i problema s krvnim žilama, depresivno raspoloženje, bolesti srca. To su sve bolesti funkcionalnosti pauze mozga.

Video: Glazba za duboko opuštanje i oporavak. Meditacija kanala Ljekovita glazba

Ispitivanja su provedena za eksperiment, i radoholičara pokazali negativan rezultat, oni su otkrili problema s rječnikom. Oni su bili teško izraziti svoje mišljenje i potkrijepio gore.

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan

ZdorovGuru.com
Liječenje bolesti Lijekovi i lijekovi Ethnoscience Zdravlje i ljepota Miscelanea