ZdorovGuru.com

Senzacija: Joga može pomoći rak izliječiti

sensaciia joga ot RakaZa dvije godine u Indiji je službeno postoje alternativne metode Ministarstvo medicine. Dakle, neki dan dobila informaciju: postoji već preporuke o tome kako koristiti joge u liječenju raka. U 2014. povećan osoblja, povećana status i počele su se aktivno financiranje odjel, radi istraživanja o Ayurveda i yoga, kao sustav poboljšanja i samootkrivanja. U roku od dvije godine, sudjelovali smo u ozbiljnom istraživanju. Pitam se što su rezultati?

Video: To je zanimljivo: osjećaj! pronađeno voće koje liječi rakNa čelu Ministarstva alternativna liječenja Sripad Naik rekao da su znanstvenici otkrili: Joga nije samo najbolja preventivna mjera, može se koristiti za liječenje raka. Znanstvenici su u više navrata naglasiti da morate znati što koristiti asane, nisu svi od njih su na snazi.

Sada rezultati su odobreni i, ako sve ide dobro, u tekućoj godini bit će objavljeni službeni podaci, kako koristiti jogu u onkologiji.

Video: Narkokokteyl pomoć rak poslastica

Dok poznati medicinski znanstvenici Indije upozorio da ne treba žuriti u liječenju raka joge. Oni se ne slažu sa znanstvenicima iz odjela jer su provedena promatranja nego kliničkim pokusima. Za potvrdu pouzdanost ove metode, morate sudjelovati stvarno bolesne ljude. Tada je na 100% slobodno možete reći da joga pomaže raka lijek.

Nadajmo se da će indijski znanstvenici dokazati da nas ljekovitu moć joge. Odavno je etablirao kao najbolja metoda koja usklađuje duh i tijelo.

Video: trputac spašava živote - to pomaže raka lijek

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan

ZdorovGuru.com
Liječenje bolesti Lijekovi i lijekovi Ethnoscience Zdravlje i ljepota Miscelanea