ZdorovGuru.com

Snažan uređaj se smatra signal čovjeka mozga i postigli da ovaj prohoda

jaka jedinicaZahvaljujući novom uređajem koji može doslovno shvatiti osobu, nedavno podno mogao stajati uzetomu. Suština ovog uređaja je čitati ljudske signale mozgu, što izaziva vodstva dijelove tijela rade.

Ako osoba povrijedi sebe leđne moždine, uklanja iz rada na prijenos impulsa u mozgu u mišićima nogu. Međutim, ljudski mozak ne može izgubiti tako veliku sposobnost - da prenosi impulse na noge u isto vrijeme slušati ih. Zahvaljujući posebnom računalnom sučelju razvijenom od strane znanstvenika sa Sveučilišta u Kaliforniji, mogućnosti ovog uređaja bi bilo moguće otkriti signale iz mozga osobe. Zahvaljujući ovom velikom skoku u medicini, paralizirani ljudi mogli hodati.

Ljudska signali u mozgu se obrađuju u računalu, pretvoriti ih u svojoj percepciji, a zatim šalju svoje signale koje prenose odgovarajuće impulse u mišićima. Zahvaljujući ovom dogovoru, istraživači su mogli gledati sliku kao što je ovaj uzetomu uz pomoć stručnjaka napravio svoje prve četiri koraka nakon godina. Znanstvenici su zaključili da je lijek će uskoro biti jaka i izdržati paralizirani dijelove tijela.

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan

ZdorovGuru.com
Liječenje bolesti Lijekovi i lijekovi Ethnoscience Zdravlje i ljepota Miscelanea