ZdorovGuru.com

U Kini, žena spašena od igle do srca

Video: U Kabardsko-Balkarska spasio djevojčicu, u kojem srce je dobio šivaću iglu

v kitae spasli genwinu s igloi v serdcePrije nekoliko dana liječnici su suočeni s nevjerojatnom slučaju: 48-godišnju Kineskinju oko tri mjeseca pretrpio s iglom u srce. Radi se o njoj i nije imao pojma. Žena je vidjeti liječnika nakon početka simptoma moždanog udara, kad je izgubio svijest. Također, žalila se na bolan boli u grudima. Ona je primljena u bolnicu u teškom stanju - s visokom temperaturom i teškoće s disanjem. Rodbina je postao zabrinut kada je žena počela sa govornog problema.

Video: srce prestalo kada sam gledao ovaj film Čudo dijete spasenje.Liječnici provode rentgen, što se može vidjeti strano tijelo, koja se nalazila u blizini srca. Zatim imenovan ultrazvuk srca, utvrdio je da je čudno objekt spojen na srčani mišić, pa se pojavila simptomi.

Kada su liječnici pažljivo pregledao, bili su zaprepašteni. Ispostavilo se da je žensko srce je zabada iglu. On je prošao kroz pluća i srčanog tkiva. Plućna rupa mogla biti zatvorena na vlastitu, ali kada je pacijent zabrinut vrućine i jaki kašalj. Igla je rezultiralo formiranjem srca ugrušak, pa žena je imala moždani udar.

Video: U Nalchik spasio ženu tijekom katastrofe.

još nije shvatio kako je igla bila u srcu. Liječnici su proveli uspješnu operaciju tijekom koje oslobodio ženu od stranog tijela. Nadalje život žene nije u opasnosti. To je saznao da to nije prvi slučaj u Kini. Nakon što je u bolnici pitao ženu s više igala u srce i pluća, ona je živjela s njima za oko 10 godina. Da se to nije dogodilo, morate biti vrlo oprezni!

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan

ZdorovGuru.com
Liječenje bolesti Lijekovi i lijekovi Ethnoscience Zdravlje i ljepota Miscelanea