ZdorovGuru.com

Šteta na mliječne proizvode iz palminog ulja

VRED molochnux produktov Iz palmovogo moloka Nije tajna danas mliječni proizvodi od palminog ulja. Što ona predstavlja? Kako štetno? To je vrsta biljnog ulja, to se proizvodi iz palminog ulja (joj mesnate dijelove). Kada se formira ulje iz sjemena, to je poznato kao palmino kernel. Ovaj proizvod je popularan jer ima niske cijene. Često se koristi u proizvodnji jeftinih mliječnih proizvoda. Imajte na umu da u mnogim zemljama, ova vrsta ulja strogo zabranjeno zbog svojih karcinogenim učincima.

Dječja hrana na osnovi palminog ulja

Tipično, hrana za dojenčad je napravljen od kravljeg mlijeka, ali to nije uvijek korisna, jer masti značajno razlikuju od onih u majčinom mlijeku. Iz tog razloga, često životinjske masti počinju se zamijeniti prirodna biljna ulja - suncokret, kokos, kukuruz, palmino, sojino.

Dokazano! Studija je provedena što se pokazalo da je 25% masti uključen u sastav za dojenčad sadrže palmitinsku kiselinu. I to je sastavni dio palminog ulja.

Kiselina oblik djetetova tijela ne mogu pravilno probaviti. Kiselina počinje u djetinjstvu povezan s kalcijem crijevu, što rezultira u formiranju netopljivi spoj koji može biti izlaz iz fecesa. Nakon toga djeca koriste palmino mješavina ne dobivaju dovoljnu količinu životinjskih masnoća i pate od nedostatka kalcija.

Nedavne studije su pokazale mješavinu palminog negativan učinak na mineralizaciju kostiju. Tijekom eksperimenta, djeca su podijeljena u 2 dijela: jedan hranjeni mješavine bez palminog proizvoda, i drugi - s njim. Prije ispitivanja, svako dijete je mjerena količinom minerala u sastavu kosti i njegovoj gustoći. Nakon šest mjeseci ponoviti mjerenja. Utvrđeno djeca koriste neprirodnu mješavinu imao smanjenu stopu minerala i gustoće kostiju.

Pripravak iz bilo kojeg proizvoda uključuje dlan tvar?Do danas - .. To je jedan od glavnih sastojaka masti glazura, kakao, itd Ponekad se koristi kao prženje masti. Treba napomenuti da je palmino ulje se pohranjuju za dugo vremena - ne sadrži polinezasićene masne kiseline, ali puno mononezasićenih.

Budući da je ta tvar je često proizvedena margarin syrkovoy masa, prerađeni sirevi, maslac, sir, kravlje mlijeko, jogurt. Osoba ne može razlikovati okus originala, ali uz korištenje takvih proizvoda nije.

Danas, kozmetika proizvođači ne mogu se zamisliti bez palminog tvari koje se dodaju u različitim kreme, šamponi, gelovi za pranje. To je popularan jer je jeftin. Nedavno je počela da se iz stearin, što je neophodno za kuhanje sapuna.

Video: palmino ulje Hurt palmino ulje za zdravlje

Možemo uzeti u obzir dlan-mliječni proizvodi korisne?

Neki pohvalio ovu vrstu proizvoda, jer ima dug rok trajanja te je bogat vitaminom A, E, te je snažan antioksidans. Unatoč tome, dlan od mliječnih proizvoda najviše štete:

  • Niska biološka vrijednost. Općenito, svi ulja vrijednosti za komponente, kao što su linolna kiselina. Od svojih više korisnosti proizvoda. Oslonac za ulje kiseline kao minimalna količina.
  • Sastav dlan Produkt oko 50% i 40% oleinske masne kiseline.
  • Zasićene oblik masnih kiselina naglo podiže kolesterol, kao rezultat razvoja ateroskleroze, a jedna osoba može dobiti u bilo kojem trenutku, srčanog udara, moždanog udara.
  • Ljudsko tijelo je slabo probavljaju mlijeko palmi proizvoda. Vi razumjeti, nakon dobivanja takvih proizvoda u našem želucu, tu nastaje ljepljive plastične mase, ona počinje da se drže sluznice probavnih organa.

Upozorenje! Ako ste pročitali paket „mliječni proizvod”, nemojte ga kupiti. To znači da je mliječna mast u potpunosti zamjenjuje palminog ulja.

Opasnost od mliječnih proizvoda s palminog ulja

Pojava različitih bolesti

Postoje dokazi: na ruskom umjesto hrane često se uvozi tehnički. Dakle, on ne zadovoljava standardne norme zbog oksidativnog oštećenja. To je također vrlo često koristi za isporuku tvari tankera koji prevoze razne nejestive mješavine, uključujući i nafte. Sve to dovodi do ozbiljnih bolesti, ponekad postaje uzrok raka.

Poremećaj skeleta djece

Video: Istina o palminom ulju

Ako roditelji nisu odmah prestati koristiti mješavinu palminog ulja, njihovo dijete imati ozbiljne zdravstvene probleme. On će patiti od nedostatka kalcija.

Vrlo često, kupac nema pojma da je on kupovao sir, mlijeko, jogurt, jogurt sa palminog ulja. On je uvjeren u korištenju proizvoda. Proizvođač rijetko obavijestiti komponentu. To može samo odrediti „slatko ili biljna mast”.

Kako razlikovati varanje iz mliječnih proizvoda?

Možete ići u dućan i želite kupiti prirodni mlijeko, sir, jogurt, maslac? Važno je obratiti pažnju na takve nijanse:

  • Metoda liječenja. Gotovo svaki mlijeko treba biti pasterizirano. Uništava sve štetne bakterije, zadržavajući korisne. Zabranjeno baka kupiti sirovo mlijeko, jer nikad ne znate što bolesna krava. Možete postati ozbiljno bolestan, kao što su bruceloza. Prirodnost provjeriti tijekom souring mlijeka. Falsifikat, ne možete pripremiti jogurt.
  • Rok trajanja. Pasterizirano mlijeko, što je uključivalo bez konzervansa može se čuvati više od 5 dana. No, ako vidite u „ultra-pasterizirano” paket je već vrijedno razmišljati o tome.

Što se tiče maslaca, tu je potrebno obratiti pozornost na okus, to bi trebao biti mekan. Jednako je važno plastičnost mliječnih proizvoda. Kvaliteta ulja je lako primijeniti, ali ako se raspadne, počinje raspadati, bolje je ne koristiti.

Tako, na žalost, do danas, morate obratiti posebnu pozornost na izbor različitih mliječnih proizvoda. Ako stvarno želite kupiti koristan i prirodne proizvode, ne štedjeti na njemu.

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan

ZdorovGuru.com
Liječenje bolesti Lijekovi i lijekovi Ethnoscience Zdravlje i ljepota Miscelanea