ZdorovGuru.com

Dijeta balerine

Video: Dan s balerina Anna Odintsov

Dijeta plesači izbornika

Balerina prisiljavajući mnoge da se divim ne samo svoje prekrasne predstave, ali i lijepe oblike. Doista, u smislu razumnog i pravilan odnos izravno na njihove težine balerina može preuzeti vodeću poziciju, što potvrđuje da se može biti na desnoj strani. Plesači prehrana u svakom slučaju nije kao puno drugih, koji je napunjen s World Wide Web, mora uzeti u obzir mnogo različitih čimbenika. Apsolutno svaka balerina u svom arsenalu ima određenu elektroenergetskog sustava, što je za mnoge druge ljude može činiti vrlo strogi.

Stručnjaci kažu da pridržavanjem načela i izbornik plesača prehrani, svaka žena može zadržati sklad u cijelom životu.

Video: Dijeta balerine poput balerine izgubiti na težini, a što dijeta slijediti balerina

Pravila plesači moć

Za održavanje optimalne težine i plesače, a ostale žene će sigurno morati pridržavati određenih pravila.

Prvo pravilo prehrane plesača navodi da je bilo koji dio hrane koju su jeli prije, nužno mora smanjiti za pola. To je zbog poštivanje pravila može biti kao jednostavan kao moguć za smanjenje kalorija sadržaj njihove hrane, bez potrebe za promjenu prehrane.Osim toga, juhe ni u kojem slučaju ne može se koristiti u kombinaciji s drugim namirnicama, jer su potpuno odvojeni jelo. Svatko je upoznat s činjenicom da je juha savršeno poboljšati metabolizam. Samo odvojeno jede juha može promicati masnoće spaljivanja.

Video: Kako da se spali salo izgubiti težinu lako

Prema treće pravilo prehrane plesačica u jednom prijemu u svakom slučaju ne bi trebalo kombinirati različite proteine. Moramo to da bi tijelo moglo apsorbirati maksimalnu kvalitetu dobivali hranu, ako se to ne dogodi, bit će pohranjena višak masnoće.

Ponude mora biti neopozivo isključiti majonezu, jer značajno utječe na ishod plesači prehrani. U stvari, o negativnom utjecaju majoneze (posebice trgovine, ali ne i kod kuće), rekao je toliko da je čak i na uobičajen svakodnevnoj prehrani nije preporučljivo njegovoj prisutnosti. To je nevjerojatno štetna i kalorija proizvod, koji usporava probavu i potiče skladištenje masti.

Recenzije plesača prehrane tvrde da je moguće značajno poboljšati rezultate, ako se isključiti iz prehrane soli, ili barem smanjiti potrošnju ovog proizvoda. Razlog je u tome što potiče apetit soli i zadržavanje vode u tijelu. To može zamijeniti razne začine i začina, kao i umak od soje, rajčice i začinskog bilja.

Morate naučiti što je više moguće pravo na korištenje vode. Dakle, stručnjaci preporučuju da ne piju vodu najkasnije pola sata prije obroka, kao i da napuste njegovu uporabu u roku od sat vremena nakon obroka. Ovo pravilo prehrane plesači recenzije potvrditi ovo je zaista dobar i pridonosi izvrsnim rezultatima.

Obvezno pravilo gotovo sve prehrana, a to nije iznimka, smatra se uporaba 1,5-2 litrovnegazirovannoy vode dnevno. Usklađenost s ovim načelom ne samo da će smanjiti apetit, ali i pomladiti tijelo.

Dobri rezultati dijeta plesači su moguće samo u slučaju kada je pravilno uravnotežena. To znači da je vlast treba mijenjati obuhvaćaju potreban broj različitih vitamina i elemenata u tragovima.

Kada je riječ o odabiru mliječne proizvode, bolje je dati prednost onima koji imaju nizak sadržaj masti. Zbog tih low-fat mliječnih proizvoda i imaju manje kalorija.

Zahvaljujući skladu s ovim prilično jednostavnih pravila, možete lako izgubiti težinu, poboljšati svoje zdravlje i normalizirati metabolizam. Još izraženije moguće je napraviti rezultate u prehrani plesača, ako se napusti obrok nakon 18 sati.

Plesači izbornika dijeta

Predstavljamo vam u prehrani verzije, dizajniran za 7 dana, prva dva koja bi trebala biti pripremna. Zahvaljujući ovom vrstom prehrane mogu dobiti osloboditi od dodatnih kilograma u najkraćem mogućem roku.

Postiti dan №1:

 • Doručak: 1 stog. sok od rajčice,
 • Ručka 2 slog. sok od rajčice, 1 kriška crnog kruha;
 • Večera: 1 stog. Sok od rajčice.

Postiti dan №2:

 • Doručak: 1 stog. nemasnog jogurta (možete zamijeniti mlijeko);
 • Ručka 2 slog. jogurt, 1 kriška crnog kruha;
 • Večera: 1 stog. jogurt ili mlijeko.

Video: Dijeta balerine recenzije

Po završetku dana posta tijekom 5 preostalih moraju se pridržavati određenih prehrambenih uvjetom plesača dijeta mišljenja potvrđuju to.

Uzorak izbornik na drugim dana:Dijeta balerine rezultirati

 • Doručak: 50 gnezhirnogo svježi sir sa svježim bobicama, grožđice, med i smetanoy- jedan dio kaša, kuhano u vodeno 1 kriška crnog kruha sa sirom;
 • Ručak: 1 slog. voćni sok (svježe je bolje, ako je od citrusa), jedan snop. jogurt, jabuka;
 • Ručak: jedan dio kuhane riže ili heljde, 1 komad ribe, povrće, salata, 1 kriška crnog čokolada, jabuka;
 • Gablec: dio juhe;
 • Večera: jedan dio pečene ribe, kuhano povrće, povrće salata.

Ako se zadržimo na izbornik i načela prehrane plesača, zatim tjedan dana, možete reći zbogom na 4-5 viška težine bez štete za zdravlje. Dijeta se može ponoviti tek nakon mjesec dana, ali da se pridržavaju svih pravila koja su gore dali je moguće u svakodnevnom životu.

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan

ZdorovGuru.com
Liječenje bolesti Lijekovi i lijekovi Ethnoscience Zdravlje i ljepota Miscelanea