ZdorovGuru.com

Dijeta Elena Malysheva

Dijeta Elena Malysheva recenzije

Elena Malysheva je poznati nutricionist, koji isporučiti sustav koristi puno ljudi koji žele izgubiti na težini.

Dijeta Elena Malysheva je određeni energetski sustav, koji se temelji na načelima zdrave prehrane. U stvari, prehrana je sustav različitih zajednica. Recenzije malyshevoy prehrane tvrde da su njihovi parametri mogu se približiti idealu, držeći se jednostavnih pravila samo određene dijetetičara.

Dijeta istaknuo puno korisnih savjeta i pravila koja se savršeno ilustriraju kako ne samo izgubiti težinu ispravno, ali ne kasnije ne debljaju. Činjenica je da, kako bi se izgubiti težinu, morate vješto koristiti znanje, jedini način da ih se uspješno primijeniti u praksi. Osim toga, osobni dijeta Malysheva vrlo jednostavan i prikladan za sve koji žele izgubiti na težini.

Suština prehrani Elena MalyshevaDnevni dijeta dijeta treba biti 1200 kalorija. Stručnjaci na umu da za jedan dan pohranjene energije bi bila dovoljna. Međutim, tijekom prehrani će morati biti najmanje oko brojanja kalorija. Međutim, možete povećati dnevnu kvotu kalorija, ako provesti aktivan život ili vježbe. Ali za ljude koji provode većinu svog dana je proveo na radu u uredu, odstupiti od planiranih prehrane Elena Malysheva 1200 kalorija nije potrebno.

Video: Elena Malysheva Dijeta za mršavljenje! Što jesti za izgubiti težinu brzo?

Kao „tablica množenja” sjetiti što jedete samo zato što se volite. Ovo pravilo - stvarno djelotvoran, te je potrebno imati na umu prije svakog obroka. Činjenica je da čak i većina zdrave hrane, ako to učiniti sami za besprijekoran, nikad ne bi bilo dobro. I svi vjerojatno znate da je samo-hipnoza je vrlo učinkovit stvar. Dakle, za vrijeme obroka treba da osobno zamisliti jede hrana postaje pozitivan i zdrav energiju tijela, osvježava i obnavlja. Samo na taj način tijekom 10 dana prehranu Malysheva može ispuniti svoje tijelo s potrebnim vitalnosti na njega.

Elena Malysheva kaže da je prehrana u svakom slučaju ne bi trebao biti štrajk glađu. Vjerojatno svatko od nas tko je ikada držao dijetu zna da je tijelo, kada gubi mu staviti hranu, bez iznimke ispitivanja šok, rezultat koji je nadoknaditi nedostatak hranjivih tvari. Naravno, tijekom low-sol dijeta Malysheva ili bilo koji drugi sigurno ćete izgubiti težinu, ali tajna nije samo u tome nego u činjenici da ne može biti bolji nakon dijeta, jer je izuzetno štetna.

Nutricionisti kažu da je zdravo tijelo je apsolutno nema smisla gladovati. Obvezno prema Elena Malysheva 3 su nam poznate, a glavni obrok i 2 grickalice, koje čine vrijeme prije i poslije večere. U stvari, zahvaljujući tom planu na Elena Malysheva dijeti ne morate čak imati vremena da se gladan.

Kao i svaki drugi način ishrane, personalizirana prehrana Malysheva ima određena ograničenja koja se sastoji u popisu zabranjenih proizvoda, koji su gotovo svi nutricionisti jednoglasno savjetuje da se eliminiraju iz prehrane je još dijeta.

Dakle, da su zabranjene namirnice uključuju biljno ulje i maslac, slatkiši, riža, brašno, krumpir, repu i alkohol. Bolje je jesti namirnice koje su bez konzervansa i boja, kao i kuhano bez masti (po mogućnosti - na pari ili pirjana).

10 dana dijeta Malysheva „daje zeleno svjetlo” proizvode, kao što su niske masnoće ribe i mesa, svježe voće, bilje i mliječnih proizvoda s minimalnim udjelom masti.

Izbornik dijeta Elena Malysheva

Idealan izbornik sol-free dijeta Malysheva može nazvati ovako:Izbornik Elena Malysheva Dijeta

Video: Dijeta Elena Malysheva (-20 kg)

  • Doručak: zobene pahuljice kuhane u vodi sa svježim bobicama ili ribane jabuke, 1 stog. nemasnog jogurt.
  • Ručka (2-3 sata): 2 jabuke, kivi i mandarina.
  • Ručak (opet, 2-3 sati) proteinske namirnice koje mogu biti riba i povrće, nekoliko jaja ili nemasno meso.
  • Snack (nakon 2-3 sata): 2 voće.
  • Večera (ne smije biti kasnije od 19:00): 1 kuhano jaje ili laganom salatom, 1 stog. nemasnog jogurt.

Naravno, sva jela moraju biti pripremljeni bez soli, ili barem dopušta samo malu količinu.

Mišljenje o prehrani Malysheva često samo pozitivno, jer to ne može biti prikladno vrlo malo ljudi, jer objedinjuje osnovne principe zdrave prehrane.

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan

ZdorovGuru.com
Liječenje bolesti Lijekovi i lijekovi Ethnoscience Zdravlje i ljepota Miscelanea