ZdorovGuru.com

Dijeta Malakhov

Princip Dijeta Malakhov

Video: Let Them Talk - Dijeta Tatjana Malakhova

Rasprostranjena dijeta Malakhov i njegova popularnost je doprinijela programa „Neka Razgovor”, koja je jasno pokazala je svoje fantastične rezultate.

Malo o Tatiana Malakhova

Naravno, dijetom bi apsolutno ništa bez njegove utemeljiteljice, koji, naravno, poštovati svi koji je poznaju.

Tatjana Malakhova obrazovanje je inženjer inženjering. Tijekom svog odraslog života, a to je oko 50 godina, ona je posvećena da se razviju zaista produktivan i učinkovit način mršavljenja.Dijeta prijateljstvo Tatjana Malakhova je rezultat kombiniranja s osnovnim načelima tehnološke stručnosti. Zahvaljujući ovom jedinstvenom metodom spaljivanja masnoća u tijelu je razvijen, zbog čega možemo sa sigurnošću reći da je dijeta, između ostalog, je znanstveno dokazano i opravdano.

Video: Dijeta prijateljstvo Tatjana Malakhova. Izbornik za tjedan - Kako napisati?

Na temelju dijeta Malakhov

U knjizi „Malakhov minus” dijeta se temelji na poznatim principima prijenosa topline. To je, koristeći prikazane metode mršavljenja, možete stvoriti optimalne uvjete kako bi se osiguralo namjenu dogovorenog energetskog potencijala unosa hrane. U tom slučaju, ne postoji mogućnost nakupljanja kalorija, tijelo nije uključen. Strogo govoreći, te kalorije bi trebala pridonijeti akumulacije masnih naslaga.

Kao knjizi „Malakhov minus”, dijeta se temelji na jednostavnim smjernicama i određenih pravila, pomaže dobili osloboditi od viška masnoće.

Recenzije Malakhov prehrane tvrde da je njegova glavna prednost je u tome što se temelji isključivo na činjenici, bez zloglasnog teorije, koji je pun načela na drugim dijetama.

Tatjana sama Malakhov u jednom trenutku pokušao mnogo dijeta koje bi mogle pomoći joj izgubiti na težini, unatoč činjenici da je sav život bio prilično žestok protivnik raznih dijeta. Dakle, na popisu se pokušali dijeta i Malakhov imaju zasebne jela i prehrana Protasov. Najvažnije otkriće Tatiana Malakhova je odbijanje od večere, jer je i dalje tvrdi da je od takvog nevjerojatno loše navike i dalje treba odbiti. Osim toga, ona preporučuje naučiti reći kategoričan „ne” kada on želi maziti neke slastice.

Pravi proboj u mršavljenja je postao razvio vlastitu metodu, što je rezultiralo u stabilizaciji i poboljšanje unutarnje stanje. To je kroz ovu dijetu Malakhov može uzrokovati lik na idealnoj slici.

Princip prehrane prijateljstva Malakhov

Tatjana Malakhova potiče žene da slijede njezin prehrane, slijedite sva načela prehrane, uključujući i tri glavne su:

Video: Tatjana Malakhova Dijeta 7 godina prijateljstva od 14. studenog 2013

 • Strogo je zabranjeno kombinirati masne hrane visokim ugljika;
 • Uz voće se može kombinirati samo one mliječne proizvode koji imaju sadržaj masti od 0%;
 • Moramo napustiti kombinaciju sojinih proizvoda sa proizvodima životinjskog podrijetla.

Dijeta prijateljstvo Tatjana Malakhova se temelji na nekim nalazima koje su napravljene od strane autora. To je ta načela pomoći će bilo tko u potrazi za idealnom slici.

Izuzetno važno, po mom mišljenju, postaviti cilj koji zahtijeva odgovor na glavnim pitanjima o mršavljenja. Jednako je važno kako bi se utvrdilo da li stvarno želite izgubiti na težini, kao što ste spremni provesti svoju svrhu. Mišljenje o prehrani Malakhov, koje su dane za žene koje žele izgubiti na težini, potvrđuju da je većina još uvijek ne primijetiti da postoji problem viška težine, ili ne želi da ga obavijesti. Na primjer, mnogi ljudi tvrde da su zadovoljni s likom koji imaju. Drugi su uvjereni da oni ne pomažu u oblasti borbe za savršenu figuru. Također je vrlo važno prije nego što počnete dijeta Malakhov jasno definirati idealnu težinu koju težiti. Dakle, to će biti puno lakše postići željeni rezultat.

Glavna svrha prehrane Malakhov - ići u korisne proizvode (s kojima su povrće, voće, sušeno voće, grah, low-mast mliječni proizvodi, riba, plodovi mora, gorka čokolada, Sjemenke i orašasti plodovi u ograničenim količinama), postepeno eliminirajući iz prehrane štetne:

 • sol;
 • kobasica;
 • dimljeni;
 • kečap, majoneza, začina;
 • bilo slatkiši;
 • riža, kukuruz;
 • kruh;
 • rafiniranih proizvoda;
 • krumpira;
 • alkoholna pića.

Malakhov izbornici dijetaBudući da ste izabrali neku vrstu prehrane, potrebno je slijediti bez pitanja, ne dajući svoje tijelo bilo koji favorizira. Samo stroga provedba svih odredbi može jamčiti očekivane rezultate.

Video: Dijeta "prijateljstva" po Tatiana Malakhova

Tijekom usklađivanja Malakhov dijeta vrlo je poželjno raditi. Tatjana Malakhov, na primjer, prijavio se za teretanu, kad joj je bilo 50 godina. No, računati na činjenicu da su sve biranih kalorija možete snimiti u teretanu, to nije potrebno. Ni u kojem slučaju ne treba koristiti razne tablete za mršavljenje koje mogu samo ometati proces gubitka suvišnih kilograma.

Kao što možete vidjeti, sve načela Malakhov dijeta kao jednostavan kao moguć, ali se lako može vam pomoći u postizanju idealne težine.

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan

ZdorovGuru.com
Liječenje bolesti Lijekovi i lijekovi Ethnoscience Zdravlje i ljepota Miscelanea