ZdorovGuru.com

Mobilni telefoni su opasni za mozak!

Video: Opasnost od mobitela

mobilnui telefon opasenIstraživanje je provedeno od strane finskih znanstvenika u kojem su rezultati pokazali da mobitel pozive tumor mozga. Dokazano je da je 40% korisnika mobilnih imaju gliom - Tumor tkiva u živčanom sustavu, ona počinje pogoditi dio glave najbližeg na slušalicu. Glioma nije izlječiv, ona raste u neuroloških stanica, koje su odgovorne za prehranu i energije u mozgu. Ova studija još uvijek dokazuje štetnost i opasnost od telefona na ljudsko zdravlje. Rani istraživači samo nagađati o opasnostima. Ali to nije dokazano da teorija. Jer to je za eksperiment ljudi koji se rijetko koriste mobitel. No, provjerite one koji su ih već koriste dugi niz godina, vidjeli smo da je to vrlo opasno za ljude.

Video: Šteta od mobitela !!!Znanstvenici u Finskoj, koji se bave nuklearnim i radiološkim ispitivanjima za njegov eksperiment je bio pozvan na 2000 dobrovoljaca s glioma mozga i do 4000, su zdravi. Rezultati su začuđeni znanstvenici, oni koji koriste mobilni telefon za više od 10 godina, mogu se razviti glioma mozak. Ne gleda na te rezultate, mobilni operater je zanijekao tu vezu, to je pogrešnih zaključaka jer se ne radi zajedno, stavljanje natečene i mobitel aplikacije za uho.

Istraživači nastavljaju studirati štetu mobitel na ljudskom tijelu, sada se priprema za studij, koji će uključivati ​​i do 200 tisuća ljudi. Dok su se liječnici i znanstvenici preporučuju kao mobilni telefon u glavu može biti manji stane, i pokušajte koristiti slušalice ili handsfree.

Video: Opasnost od mobitela

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan

ZdorovGuru.com
Liječenje bolesti Lijekovi i lijekovi Ethnoscience Zdravlje i ljepota Miscelanea