ZdorovGuru.com

Paracetamol je negativan utjecaj na djetetov mozak!

Video: Mobitel utječe na mozak posebno djece - naše zdravlje

paracetomol negativan utjecaj na dijete paracetamol Nedavno je pronađena djelatnici Sveučilišta u Uppsali. Trudna majka u svakom slučaju ne bi trebali uzimati ovaj lijek jer utječe na aktivnost mozga djeteta. Za pokus, 10 miševi su poduzete, oni su dobili malo paracetamola nakon miševi odrastao, testirana na njihovo zdravlje. I ispostavilo se da je paracetamol ih je učinila hiperaktivno ponašanje, kao što su bili potpuno neprimjereno ponašanje i smanjena razina memorije.

Video: Kao telefon utječe na mozakZnanstvenici su otkrili da čak i ako je paracetamol sve dok nije pojavio na dijete, onda s vremenom može nakupiti u tijelu i utječu u bilo kojem trenutku tijekom razvoja, prije svega utjecati na memoriju, a zatim s druge misaone procese.

Liječnici zabranjeno uzeti paracetamol za trudnice i dojenčad, unatoč vrućini, pokušati naći druge načine. Posebno je temperatura do 38, 5 stupnjeva se ne može pobijediti.

Video: Kako poboljšati pamćenje i pozornost? Sredstvo za poboljšanje funkcije mozga odraslih i djece: omega-3 masnih kiselina

Također je vrijedno pamćenja da visoke doze paracetamola je opasno jer može izazvati trovanje, hepatotoksičnost i akutni otkazivanje srca. Budući da je ovaj lijek smanjiti temperaturu treba tretirati vrlo pažljivo. Isto tako, moramo se sjetiti da je uključen u gotovo sve lijekovi protiv gripe. Bolje je skrenuti pozornost na homeopatske lijekove, oni ne utječu negativno na gastrointestinalni trakt, jetru, i što je najvažnije na srce i krvne žile. Paracetamol ima puno kontraindikacija, koji često ne obraćaju pažnju. Dakle, djeca ne moraju izbjeći korištenje takvog lijeka.

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan

ZdorovGuru.com
Liječenje bolesti Lijekovi i lijekovi Ethnoscience Zdravlje i ljepota Miscelanea