ZdorovGuru.com

Astragalus ljekovita svojstva i kontraindikacije aplikacija

Astragalus - ljekovita svojstva
Danas ćemo vam predstaviti u Astragalus, mi ćemo govoriti o njegovoj primjeni. Također, mi ćemo reći o korisnim svojstvima ove biljke. Vi ćete naučiti kada je, u svakom slučaju Astragalus je korisno za vas, a koja je - naprotiv može povrijediti.

Što je Astragalus? To je zeljasta, višegodišnja biljka koja pripada obitelji mahunarki. Astragalus korijen čvrsto, njegov mnoge glave igle. Cvijeće raspoređene u šiljak cvatovima, koji sadrže desetak ljubičaste, žute, bijele, cvijeće. Astragalus cvjeta u svibnju, plod sazrijeva javlja u srpnju. Voće, uglavnom kružni oblik, postavljene između dviju polovica od pokazuju sličnost sa drugim mahunarki.


astragalus programKada i gdje Astragalus se koristi? Za medicinsku uporabu koristi se sve Astragalus. Lišće, cvijeće i trava prikupljeni tijekom vegetacije. Biljka je naširoko koristi u narodnoj i tradicionalne medicine. Istraživanja su pokazala da Astragalus ima učinak smanjenja krvnog tlaka, tonik, sedativ, diuretik, hemostatic, diaphoretic akciju. On promiče vazodilataciju, cirkulacija poboljšava njih. Astragalus koristi kao ekspektorans, laksativ, kao škrofula, dermatitis, reumatizma i spolno prenosive bolesti.


Astragalus ljekovita svojstva

Što korisna svojstva imaju Astragalus? Eksperimentalno je nađeno da se tvari u astrogalos blagotvoran učinak na organizam sustava usporiti proces starenja. Biljka sadrži polisaharide, organske kiseline, flavonoide, rutin, tanina, vitamina i eteričnih ulja. Probavni proces i spriječiti razvoj truljenja djelovanja pridonose organskim kiselinama. Imunostimulansi pozitivna uloga po prisutnosti polisaharida. Pomoć u borbi protiv raka i ultraljubičasto upija flavonoida prisutnih u astrogalos. Jačanje vaskularni zid i lakšu rutin pročišćavanja i tanini. Dostupan u astrogalos eterična ulja imaju antimikrobna, protuupalna i sedativna svojstva.


Astragalus kontraindikacije

Koje su kontraindikacije su Astragalus? pronađene su specifične kontraindikacije. No, treba imati na umu o pojedinim netolerancije. Nepoželjan unos tijekom trudnoće. Preporuča se prije korištenja konzultirati svog liječnika.


Video biljke Astragalus:

Dijelite na društvenim mrežama:
Povezan

ZdorovGuru.com
Liječenje bolesti Lijekovi i lijekovi Ethnoscience Zdravlje i ljepota Miscelanea