ZdorovGuru.com

Glazbenici jedinstvena mozga, čuje se samo željena!

u muzukantov unikalnui mozgSvaka osoba je vjerojatno sanja čuti samo nešto dobro, pozitivno, a ne negativno i tužno. I ljudska snove, ali samo za izabrane, i kreativnih ljudi, glazbenici. Provedena od strane istraživača studije pokazale da je dio mozga koji obrađuje sintaksu počinje se aktivirati kada glazba, ali glazbenici ne uzimaju mozak počinje da informacije koje im govori nepotrebne činjenice.

Video: Raspon zvučnih frekvencija: 20Hz-20kHz. Raspon zvučnih frekvencijaU magnetskom rezonancom mozga glazbenika proveli su znanstvenici s Baltimoreu tijekom eksperimenta. Studirati pozvao 12 muškaraca u dobi od 36 do 58 godina, svi su bili iskusni jazz pijanist. Nakon 10 minute MR, utvrđeno je da se u mozak glazbenika u potpunosti obrađuje sve sintaksu, semantiku nisu važni za njih, jer su parijetalni dio mozga ne sudjeluje u tome, oni gotovo ne čuju ono što govore. Oni su stalno na valu i ne želite nositi u svom mozgu beskorisnih informacija.

Ova studija je vrlo važno za medicinu, jer uz pomoć svojih novih mogućnosti usporedbe ljudskog mozga. Znanstvenici uskoro planiraju kako bi naučili kako utjecati na aktivnosti u aktivnosti mozga osobe. Što je tipično za talentiranim ljudima poput njih mozak radi, a što je posebno o tome. Uz pomoć ovog istraživanja, drugi ljudi će znati kako da se predstavite u danoj situaciji, da se izbjegne sukob i naučiti razumjeti kreativne ljude i sebe.

Video: Ljekovita zvukovi, najbolja glazba, murchanie mačka

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan

ZdorovGuru.com
Liječenje bolesti Lijekovi i lijekovi Ethnoscience Zdravlje i ljepota Miscelanea